este un cod care contine toate datele despre seria eg, si printre date apar si toate dimensiunile de...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
222 results in 0.0154 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
pe cartea de identitate a masinii, aia de afara
este un cod care contine toate datele despre seria eg, si printre date apar si toate dimensiunile de...
-
-
am mai auzit oameni nemultumiti de brembo! acuma nu stiu daca s-a dus la vale firma saaaaauu ce ajunge la noi in romania sunt originale!
Leave a comment:
-
toba intermediara e standard pt eg, n-o sa mearga de la nici un alt model, la toba finala e alta mancare de peste. daca ai planuri sa-ti iei un model...
Leave a comment:
-
-
nu trebuie sa tai nimic. Toba intermediara incepe dupa catalizator si este prinsa de acesta cu 3 suruburi, apoi continua pana la toba finala, de care...
Leave a comment:
-
-
n-ai nici un rulment la flansa aia. e doar o bucata de cauciuc, amortizoarele originale honda se duc foarte... foaaaaarte greu
eu zic mai intai sa dai...
Leave a comment:
-
bielete antirului nu ai, bucsele inferioare brat fata nu prea se duc, doar daca is crapate, iti recomand orice schimbi intr-o parte sa schimbi si in partea...
Leave a comment:
-
1. cum sa nu dai de rooth: 0766230033
2. poza e cu busca aia imensa din spate de pe puntea laterala.. aia care se vede intre roata spate si prag...
Leave a comment:
-
bine ai venit printre noi! frumoasa masina! primul lucru iti trebuie un set de arcuri mai scurte
Leave a comment:
-
am ales varianta de mijloc 50
pe gume am dat super putin le-am gasit la pont.. 750 lei de la un tip din pascani
si l-am combinat rapid
Leave a comment:

Leave a comment: