Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
22 results in 0.0160 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Check engine check oil level...mi-a scazut nivelul la ulei in conditia in care de la ultima revizie (acum 2 luni) am facut 6800 km.La ultima revizie am...
Leave a comment:
-
-
Se organizeaza vineri vreo plecare din Bucuresti-Popas Caprioara?
Leave a comment:
-
Si eu am avut aceasi problema si eu pana nu mi -am schimbat amortizoare, bascule, pivot , flanse nu mi-a disparut acel scartait. Acum este super fara...
Leave a comment:
-
Cui trebuie să plătesc ? Eu nu cunosc pe nimeni de pe forum...tel meu : 0729887799 daca se poate sa imi dati mai multe detalii despre cazare...
Leave a comment:
-
Să īnteleg că se vor stabili datele exacte despre cazare si loc , s-au trebuie sa iau legatura cu cineva?
Leave a comment:
-
As vrea si eu sa vin....dar sunt două īntālniri organizate ??
Leave a comment:
-
-
Buna dimineata, va rog sa ma ajutati si pe mine sa pot sa imi rezolv problema asta cu galeria fisurata, cum este bine de facut sa fie ok la pret..la Carpati...
Leave a comment:
-
Scuze, nu m-am uitat cine a postat...am aceeasi problema si astept sa vad la Carpati Motors ce o sa imi spuna ca este de facut si cat o sa ma coste ....
Leave a comment:
-
Buna ziua, dl Doc ati rezolvat cu galeria? am aceeasi problema constatata de Honda...
Leave a comment:
-
-
Multumesc pentru informatii si incurajari, o sa vad cu ce ma mai confrunt prin service-uri, mai ales cand te vad femeie stiu cum sa te prosteasca!! ...
Leave a comment:
-
Multumesc fff mult...Nu mai am liniste de cand a aparut problema asta cu ambreiajul!...
Leave a comment:
Leave a comment: