Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
23 results in 0.0111 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Asta e o veste trista intr-adevar. Inteleg ca nu se importa nici Legendul actual in UK? Am vazut filmuletele despre Legend-ul nou pe honda.co.jp si mi-a...
-
Asta e o idee buna. Am sa incerc si eu dar astept sa vina vara. Poate in Florida e altfel......
Leave a comment:
-
Am gresit, vroiam sa spun ca se vand mai putine. Cat despre cravata... Eu unul cred ca sunt anumite situatii cand si daca nu iti place e mai respectuos...
Leave a comment:
-
Eu cred ca notificarile prin email nu functioneaza. Cred ca sunt importante. Poti verifica sau o fac eu?
Leave a comment:
-
-
Nu chiar toti in Bucuresti sunt niste scarbe. Cei de la Honda din Bucuresti au fost inimosi. Se vede ca nu vand mult. In schimb un dealer din alt oras...
Leave a comment:
-
HONDA LEGEND
Stie cineva ceva concret despre noul Honda Legend in Romania? Cand se esitmeaza ca va fi adus? Este produs doar in Japonia?
- Stuck
-
Re: De la BAR la BMW.Williams si retur
Daca e asa mea culpa. Am spus pe undeva ca adorm la F1, fie ca elicea alb-albastra...
Leave a comment:
-
Mi-ar place totusi sa ramanem on-topic la NSX... NSX pare o masina care are clasa ei. Varfurile de gama ale altor marci nu ma intereseaza. Nu aici. Ca...
Leave a comment:
-
Multumesc pentru linkuri. Cam comparam mere cu pere aici. Concurentul de care vorbesti nu e un super sport si are multe multe multe kilograme in plus....
Leave a comment:
-
-
CSL NU ESTE TUNAT! CSL are modificari la galeria de admisie si evacuare (posibile datorita multor agregate lipsa fata de M3 si ca urmare spatiul a putut...
Leave a comment:
-
Multumesc hondatu. Putinul care l-am facut nu este important. Important este ca existati si sper sa fiti si civilizati. Eu v-am aratat doar ca se pot...
Leave a comment:
-
Multumesc Hondarul. Ati vazut cu totii ca CSL era singurul care avea alura inalta si de masina de strada si cu toate astea pe Porche l-a facut. Nu poti...
Leave a comment:
-
Tunata de cine? De un fulger? CSL este un M3 obisnuit la care s-au datu jos materiale in plus: elemente de caroserie inlocuite cu panouri de fibra de...
Leave a comment:
Leave a comment: