ba da, chiar foarte tare.
am văzut și eu ca a aparat noul Ioniq5 de asemenea am văzut ca cei de la Kia au făcut prezentarea...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2509 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Last edited by sintax; 28-03-21, 12:47.
- 2 likes
-
referitor la o mașină electrica, aici pot sa spun ca nu iau în calcul varianta asta. am bine conturate un minim de cerințe legate de spatiu...
Leave a comment:
-
- 2 likes
Leave a comment:
-
nu vreau sa intru intr-o polemica, evident aici este vb și de partea subiectiva a problemei. personal consider CRV un fiasco ptr ca mă raportez...
Leave a comment:
-
nici eu nu sunt așa încântat de variantele hybrid, dar deh nu prea mai sunt variante. Prefer sa mai risc la un diesel și la următoarea...
Leave a comment:
-
pfui, complicata treaba Adi. vreau ceva cu tractiune integrala, nu neaparat SUV si tinand cont de nr de km zilnici pe care ii fac, trebuie un diesel sau...
Leave a comment:
-
salutare. nu am mai postat de ceva vreme pe arie, asa ca zic sa mai fac un mic update.
am depasit pragul de 100k km cu aproximativ 500 km...
Leave a comment:
-
putin ticker, foarte putin. asteptarile mele is mai sus :-)
a trecut si revizia. au completat refrigerantul si vidat instalatia (iar) -...
Leave a comment:
-
inca astept. am sunat la ei ultima oara Vineri, de 5 ori - dat peste o dominsoara (pardon) foarte suparata ca de ce insist atat de mult - o sa ma sune...
Leave a comment:
-
mic update. masina are acum 41800 km, sper ca saptamana asta sa ajung la revizia de 40k km si atunci sa mai remediez din problemele constatate pana acum,...Last edited by sintax; 24-06-19, 10:51.
Leave a comment:
-
in alta ordine de idei, dupa nici macar un an de cand am fost pacalit efectiv...
Leave a comment:
-
ok, poate nu este dar totusi cand mergi la service si le spui despre o problema, chiar daca sa zic nu este de la amortizor, datoria lor nu este sa verifice...
Leave a comment:
-
asta cu freonu' ma doare si acum - am picat de pagal…..in conditiile in care masina in garantie.
referitor la service-ul Asko, pot sa spun...Last edited by sintax; 12-03-19, 10:04.
Leave a comment:
Leave a comment: