Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2207 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Putin peste 100k si 7 ani... am decis intr-un final ca este timpul ca masina sa isi gaseasca o alta casa. Dupa tot acest timp, a ramas o masina care la...
-
-
Cine sa aibe nevoie de un diesel?
Avand ceva zile libere, am facut o scurta excursie pana in Olanda. Pentru ca tot a trebuit...
Leave a comment:
-
Nu am apucat sa mai fac nimic cu intake-ul de la masina, ramanand pana in ziua de astazi doar cu acel capac scos.
Am de gand sa cumpar acel kit...
Leave a comment:
-
No... foarte rapizi baietii... ieri am facut comanda de arcuri, astazi pe la pranz a ajuns pachetul.
De acum urmeaza asteptarea... am sa imi fac...
Leave a comment:
-
Ieri dupa ce am terminat treaba pe langa casa, am zis sa ma apuc sa "mesteresc" ceva si la masina.
De ceva vreme ma tot batea gandul sa...Last edited by Dozer; 17-05-22, 15:27.
Leave a comment:
-
Si uite ca a mai trecut un anotimp. De ieri am trecut din nou la gumele de vara.
Probabil putin cam tarziu, dar abia cu o seara inainte mi-am adus...
Leave a comment:
-
Am inteles.. pare simplu aparent.
Rotile complet, sau doar banda de rulare? Intreb de curiozitate, ca la nemti doar banda se rulare a anvelopei...
Leave a comment:
-
Sa te poarte sanatos! Pune si tu niste poze (nu stiu ce-i cu link-ul ala, dar nu incarca ceva).
Cum sunt procedurile de inregistrare a modificarilor...
Leave a comment:
-
Gata... sunt 50% pregatit de iarna .
Cu rotile curate... asteptam programarea de maine.
Anul trecut "aruncasem" o mana...
Leave a comment:
-
Update... s-a mai dus o vara. Uitandu-ma la pozele de mai sus, mi-am reamintit ca trebuie musai sa trag o fuga sa-mi fac programare la schimb de roti....10 PhotosLast edited by Dozer; 04-10-21, 20:35.
Leave a comment:
-
yep... "scoate-i mufa" in principiu merge oricand... sau cel putin inca merge.
Fiind introdusa pe baza legala, pentru siguranta...
Leave a comment:
-
Hehe... mda. Fix pe Toyota vazusem si eu prima oara sistemul asta. Poate era mai bine daca puneau doua, una in fata una in spate... ca sa nu mai tipe...
Leave a comment:
-
Nu inteleg de ce ai pozat masina in oglinda
Felicitari inca odata si pe aceasta cale
Leave a comment:
-
Anul trecut ... cam tot pe vremea asta, schimbam rotile de vara. Din lipsa de timp si chef, nu m-am ocupat de ele inainte de montaj. Le-am tras o spalare...
Leave a comment:
Leave a comment: