Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
42 results in 0.0103 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Civic Si Sedan intra in showroom-uri...in US of A: http://automobiles.honda.com/models/...Civic+Si+Sedan
-
-
Ok dixy dar ce sa zici atunci de experienta turbo + 4x4 a lui subaru, mitsu etc.
Nu poti compara una cu cealalta...trebuie foarte multi bani...
Leave a comment:
-
Si il vezi tu pe loeb sau grondholm la honda in wrc? pai asa de ce nu vine alonso sau shumi la honda in f1?
Leave a comment:
-
Cursa superba....dar nu pt honda.
Acest rezultat are legatura si cu topicul Honda in wrc...inca un contra exemplu in acest caz.
Poate...
Leave a comment:
-
Maine Barichelooo pleaca de pe linia 7 iar Button de pe linia 9....hmmm...nimic nou
Something realy stinks!
Leave a comment:
-
Cum sa ai pretentii de wrc cand de abia cu RL au introdus si ei 4x4? Poate peste ceva timp o sa se bage dar deocamdata cred ca f1 le da destule probleme...
Leave a comment:
-
Nu cred ca este rentabil pt honda sa investeasca in wrc. Se fac de rusine acolo, o sa ia bataie si de la skoda...poate dupa ce o sa cucereasca titlul...
Leave a comment:
-
Singurele modele actuale despre care cred ca ar trebui sa sufere macar un facelift sunt jazz si CR-V (acestea sunt oricum la sfarsit de cariera). In rest...
Leave a comment:
-
Nu iti trebuie doar piloti si masina buna ca sa castigi ci si un sef de echipa f bun ( de ex Briatore, Todt etc ) care sa faca o strategie f buna. Din...
Leave a comment:
-
-
Cred ca lui Barichelooooo iar trebui o etapa de relax si sa il lase pe Anthony Davidson sa concureze in locul lui!
Chiar asa!Ce parere aveti de...
Leave a comment:
-
MP al Australiei : dupa ce a plecat din pole....Button pe 10 si BariCheloo pe 7...o performanta modesta zic eu....
Nu am reusit sa vad cursa dar...
Leave a comment:
-
"se pare ca ne place prea mult adictia la benzina/motorina, din moment ce nu prea sintem interesati in alternative."
Nu stiu...
Leave a comment:
-
Am reusit sa gasesc un filmulet despre viitorul NSX
http://www.edmunds.com/insideline/do...r=edmunds&page...
Leave a comment:
Leave a comment: