Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
189 results in 0.0164 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Vin si eu, oricand si aproape oriunde, dar sa fie cu multe iesiri. ps: siegfried era pe lista de carciumi cu probleme la cutremur, e in bloc cu bulin...Last edited by RaduPETRIA; 07-11-15, 11:18.
-
-
@Florin: Da, am gresit ca m-am exprimat asa, e o expresie uzuala dar nu era locul aici. Dupa cum vezi, am modificat-o instant. Scuze.
Leave a comment:
-
-
01. Florin Cristea - Oriunde si oricand 02. Chipson - 5,12 03. KMR - Nu 04. Cerevelu 05. Ro861 - 5,12 06. Maruta 07. Tomsky 08. CVL_75 - 5,12 ...
Leave a comment:
-
-
Camerele mai destepte au mod parcare, senzorul giroscopic e activ atunci cand le treci in acest mod si declanseaza filmarea in momentul in care simt o...
Leave a comment:
-
M-am innoit cu un Mio MiVue 538 in final, am facut azi primele inregistrari si sunt multumit. Cand ma prind cum reduc niste .mov-uri sa le pun pe youtube,...
Leave a comment:
-
In final am comandat http://www.focalprice.com/ER1766B/GS...cle_Black.html Va tin la cu...
Leave a comment:
-
Victor, exact pe aia vreau sa mi-o iau si eu maine, din ce am vz pe youtube pare sa filmeze ok, pretul e decent.
Leave a comment:
-
Programele au spelling autocorrect, cand scrii COLUMBEANU fac automat corectie si scriu cu majuscule
Leave a comment:
-
Vara, cald, ar merge mai pe baza de peste. Porcul si oaia mai la iarna.
Leave a comment:
-
-
01. Florin Cristea - In principiu oriunde si oricand 02. Chipson 03. KMR 04. Cerevelu 05. Ro861 06. Maruta 07. Tomsky 08. CVL_75 09. RaduPe...
Leave a comment:
-
01. Florin Cristea - 20 Oriunde 02. Chipson - 20, oriunde 03. KMR - 20 , aproape oriunde ( de preferat la o terasa ) 04. Cerevelu - 20 Oriunde. 05...
Leave a comment:

Leave a comment: