Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.3461 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
@ramm Sunt aceleasi.Acum am mai adaugat si 2 de cauciuc . Fac discount pentru membrii
Leave a comment:
-
Este vreun admin care se ocupa de postarile in sectiunea anunturi?Ma tot chinui sa postez ceva si nu mai apare
Leave a comment:
-
Si eu am folosit stp silver pe fata de usa la interior la exterior(in locul foliei de plastic) si pe fata de usa stp silver si stp biplast 5(4 m2 de stp...
Leave a comment:
-
Doar usile le-ai insonorizat? Nu obtii 8-9 decibeli decat daca izolezi podeaua si plafonul. Prin usi nu trece mult zgomot. Eu mi-am izolat toate usile...
Leave a comment:
-
Pai de ce sa dai banii pe asa ceva?E o chestie total inutila. Eu am dat-o jos in prima zi cand am luat masina(daca stiam ca e cautata o pastram si o vindeam...
Leave a comment:
-
Mai bine il scoti de tot...oricum e o chestie ieftina facuta de honda.Sticker din autocolant pus din fabrica...
Leave a comment:
-
Stiu ca isi reparase cineva de pe forum display-ul dar nu mai tin minte cine.Poate gasesti tu pe forum sau poate vede membrul respectiv mesajul tau si...
Leave a comment:
-
Comenzile pe volan raman valabile cu 2din-ul asta?Dupa ce il montezi as fi si eu curios sa il vad daca ai timp/chef vreodata.
Leave a comment:
-
Eu am momentan cu ps3 50k si e a 4-a vara.Mai au aprox 2-3 mm pana la senzorul de uzura.
Leave a comment:
-
Daca vrei durabilitate as merge pe Michelin...celelalte stau mult mai slab.Daca vrei sa fie aderente michelin pilot super sport.
Leave a comment:
-
Semnalul de la o singura boxa e suficient pentru 1 subwoofer.Eu asa am procedat cand l-am montat
Leave a comment:
-
Am gasit eu mai demult un tutorial pe civinfo.Sub mocheta se afla un manunchi gros de cabluri il desfaci si cauti2 fire galben si maro.Astea 2 sunt pentru...
Leave a comment:
-
mitrasca replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicEu am 5d 2.2 fabricatie 2009 si e euro 4(taxa actuala vreo 6-7000 ron cred).Exista 5d diesel cu filtru de particule dar nu stiu daca e euro 5 desi sunt...
Leave a comment:
Leave a comment: