Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
46 results in 0.0107 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
donez fete de usi interioare cu butoane pt geamuri, modul, pentru ej9 capac motor, +
nu mai am masina si mi-au ramas fete de usi interioare cu butoanele pt geamuri el, modulul plus o toba intermediara noua nefolosita. capac motor vopsit...
-
da. realizez ca povestea asta ar fi trebuit sa si aiba locul in aria tehnica. daca un moderator este dragut sa faca asta ii multumesc de pe acum.
...
-
Pompa ambreiaj EJ9
Va salut domnilor!
Minunata mea pompa de ambreiaj a intrat in ultima faza catre a-si da duhul.
A mai avut o astfel de faza anul trecut, tot...Last edited by hondatu; 10-01-16, 10:42.
-
dar! managementul motorului este diferit. vorbim de alt ECU. e ca si cum ai merge fara filtru de aer.
Leave a comment:
-
"Daca se schimba garnitura aceea in mod normal motorul D14A3 va deveni identic cu D14A4."
doar motorul.
Leave a comment:
-
revin cu o completare interesanta. socrul meu are o Fabia. spre sfarsitul verii imi zice ca nu-i mai merge aerul. eu ii spun ca treaba cu a/c ul nu e...
Leave a comment:
-
parca am innebunit! de cand cu soarecii astia mi s-a ascutit auzul ceva de necrezut! mi-e frica sa ma bucur dar e liniste. sa fie aparatul asta cu unde...
Leave a comment:
-
UHAAAAA !!!! nu pot sa cred ca SI pe forumul honda este acest subiect ! deci problema soarecilor este generalizata! eu, sunt DISPERAT ! am soareci in...
Leave a comment:
-
filtrul dezumidificator l-am schimbat in momentul in care am aflat ca este un consumabil, la fel ca toate filtrele. problema mea cu a/c-ul s-a rezolvat...
Leave a comment:
-
la asko am ajuns disperat dupa mai multe aventuri in tot felul de service-uri specializate in a/c si mai multi...meseriasi
mi-am zis: frate la...
Leave a comment:
-
dupa experienta extenuanta de anul trecut, vreau sa impartasesc cu voi experienta mea si vin sa va dau un sfat, doua
va recomand schimbarea filtrului...
Leave a comment:
-
marutzu, multumesc pentru atentie si raspuns. am realizat ca atunci cand cumperi o honda, de fapt nu cumperi o masina. honda este o stare de spirit. am...
Leave a comment:
-
marutzu am urmarit cu maxim interes proiectele tale. acesta il gasesc cel mai profi honda build not bought romania. este opinie personala. te felicit...
Leave a comment:
-
pot spune ca masina mea si-a revenit vis a vis de consum. cu 25L am facut "englezeste " 310km. sunt curios daca mai sunt hondari cu EJ9 de 75...
Leave a comment:
-
ma lovesc de o problema asemanatoare. inchiderea mea functioneaza centralizat numai cand vrea ea si vrea rar. mai ales cand descui(cu cheia in broasca)...
Leave a comment:
Leave a comment: