Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2182 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Doc, stiu ca nu sunt rele motoarele. Nu-mi fac probleme de DPF pentru ca profilul meu de mers este unul de distante de 10km de acasa la servici intr-o...
-
Pe GT xdrive nu primesti pe 318d, doar pe motoarele mai mari. Pe Touring exista xdrive de la 318d iar pe sedan si mai jos. A trebuit sa renunt la xdrive...
Leave a comment:
-
Pai ce versul sa starnesti? Eu am condus x20d si stiu ce poate, atat cel de 184 cat si cel de 190cp. Nu am aceleasi asteptari de la x18d. Versus vs. zgomot,...Last edited by akebono; 17-09-14, 23:10.
Leave a comment:
-
x20d clar are dinamica mai buna, insa cred ca va fi on par cu accordul actual, chiar daca in realitate cl7-le este mai rapid, cuplul de diesel favorizand...
Leave a comment:
-
Dinu, dupa cum stii, am deja un accord pe care-l voi pastra. Doua accorduri nu prea fac sens, mai ales sedan. Un 3 touring facea sens, mai ales cu x-drive,...Last edited by akebono; 17-09-14, 21:14.
Leave a comment:
-
Imi cer scuze pt raspunsul intarziat, un 318d va fi. Am condus motorul pe sedan si mi-a placut, aici o sa fie nitzel mai lent datorita masei mai mari...
Leave a comment:
-
OK, alegerea pare sa fie 3GT. Am vazut masina ieri si mi-a placut, este spatioasa si ceva mai inalta decat 4 in detrimentul comportamentului insa sper...
Leave a comment:
-
Nu-ti imagina ca o sa car saci de ciment si caramizi, partea asta s-a incheiat de mult, este vorba de lucruri curate dar voluminoase. Doar pentru update,...
Leave a comment:
-
Nu, Subaru nu este pe lista mea, cel putin pana nu incep sa faca masini bune nu doar pe hartie, sa-l ia altii.
Leave a comment:
-
Daca le spun celor de la leasing asta, imi fac rata infinita
....
Leave a comment:
-
Datorita valorii de revanzare mici si pretului mare al motorului diesel (2.2) nu ma incardrez nici la Elegance 2.2, doar la Elegance 2.0 benzina. Evident...
Leave a comment:
-
Multumesc de raspusuri. Poate am insistat eu prea mult pe tema alegerii mele si intrebarea mea importanta a ramas in umbra, asadar pentru mine ca sa pot...
Leave a comment:
-
La Volvo aveam v60 OceanRace, insa din pacate volvo se prabuseste puternic la revanzare - aceeasi problema ca si la honda.
Da, nu ma multumesc...
Leave a comment:
-
Poate, insa Type-S sau Executive 2.0i au aceeasi problema pt mine, ambele au portbagaj cu deschidere mica, total nepractic. Ca posesor de 2.0 i-vtec,...Last edited by akebono; 03-09-14, 23:23.
Leave a comment:
-
Pe perioada leasing-ului operational, toate costurile mai putin carburantul sunt incluse in acea rata fixa. Daca fac economie acolo, banii nu-mi intra...
Leave a comment:

Leave a comment: