Cei de la Asko imi ziceau ca ar trebui facuta si podeaua.
Cat te-au costat materialele?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
290 results in 0.0261 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
-
Multumesc pentru gandurile bune!
Placutele originale s-au tocit intotdeauna repede si la Accord, asa ca ma asteptam sa fie la fel si la Civic....
Leave a comment:
-
Scuze pentru intarziere. De la un service Honda (nu reprezentanta) din Bucuresti, la care lucreaza fosti angajati Asko.
Cred ca Senkei e singurul...
Leave a comment:
-
30.000 km si placutele frana spate se cer schimbate, caci mai au cca 4 mm.
Pe de alta parte, nu stiu daca o sa mai tin jurnalul asta, intrucat pe...
Leave a comment:
-
Dupa cca 3000 km cu noile placute, masina se comporta la fel ca si cum ar avea pe cele originale. Mai e putin (cam 2000 km) si urmeaza revizia....
Leave a comment:
-
Ieri i-am schimbat pivotii inferiori si bascula superioara dreapta fara. Mai are putin si implineste 16 ani si se comporta foarte bine. Desi mai avem...
Leave a comment:
-
La 26000 km masina cere noi placute de frana fata. O sa incercam Ate, aftermarket....
Leave a comment:
-
Dupa un concediu de ... 3700 km, consumul mediu a fost de 6,7%, in conditiile unui condus legal, moderat, din Bucuresti, prin Bulgaria si Grecia si retur....
Leave a comment:
-
Honda Civic Sedan 1.5T, CVT, Executive, Lunar silver
Desi e ceva timp de cand sunt proprietarul ei, raman in continuare incantat de cum se prezinta, chiar daca anumite aspecte sunt mici ghimpi care deranjeaza...
-
Sa o stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ea cat mai multi km!
Pe la reprezentante, kitul compus din roata de rezerva si cric costa cam...
Leave a comment:
-
Ashika.
Din cate am inteles de la Asko, nicio firma aftermarket nu produce planetare apropiate de cele originale dpdv al calitatii. De altfel, diferenta...
Leave a comment:
-
Azi i-am schimbat planetara cu una aftermarket, gasita din intamplare la Expert Auto din Suceava.
Dupa vreo 50 km prin Bucuresti, aproape totul...
Leave a comment:
Leave a comment: