Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
47 results in 0.0126 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Eu am pus Eneos şi merge parcă mai lin decīt īnainte, huruitul ei de Hondă este uşor mai īnfundat. Mi se pare OK.
-
Salut,
Se pare că le avem (Hondele) cam la fel si, culmea, tot de la Cosmin. S-o plimbi sănătos.
Leave a comment:
-
Nu am găsit nicăieri plafon pentru honda EG3 nou, caci al meu e zgīriat.
Iar īntrebarea era dacă ai reusit s-o tapitezi (evident,...
Leave a comment:
-
M-am uitat prin pozele tale. Spune-mi te rog, cu tapiteria masinii ce ai făcut. Ai lăsat-o asa? La mine, plafonul e cam zgīriat.
Leave a comment:
-
A, prin martie. Dar abia o adusese īn ţară (am actele de vamă care arată asta). El a adus-o pe zece şi eu am luat-o pe 23. Dar...
Leave a comment:
-
Salut, Rooth, mulţam de răspunsuri. Nu stiu ce naiba s-a intimplat cu rugina asta, acum citeva luni, masina era ok. Singurul ei neajuns a fost...
Leave a comment:
-
Gata, am rezolvat parţial, īn sensul că am rabatat separat canapeaua din spate şi... Dumnezeule, au īncăput īn ea o grămadă...
Leave a comment:
-
Bare longitudinale portbagaj EG3... există?
Sīmbătă mă duc să-mi iau juniorul de la ţară şi... vă-n chipuiţi calabalīc. Sīnt deci nevoit să găsesc...
-
Gata, īn fine, după luni de aşteptare din lipsă de timp si de altea alea am inmatriculta-o.
Acum, au mai apărut 2 probleme:...
Leave a comment:
-
Săptămīna trecută i-am făcut şi eu schimbul (Eneos). Au intrat fix 3.3l, cīt scrie la manual.
Leave a comment:
-
Solutia mai ieftină, propusă de mecanic, ar fi să le tai de la intrarea īn motor şi la rezervor şi să le īnlocuiesc cu conducte...
Leave a comment:
-
Problemă conducte combustibil EG3_HELP!!!
Treaba stă aşa: cele trei conducte de sub maşină, cele ce transportă benzină şi lichid de frīnă, s-au corodat....
-
-
Ok, multam fain. Nu ma plingeam, voiam doar sa fiu in tema. Mecanicul este recomandat de un bun prieten si pare ca lucreaza ok. Daca imi place ce iese,...
Leave a comment:
-
Preturi manopera exagerate sau nu?!
Dom'le, am o nelamurire:
E normal ca pentru schimbarea distributiei (pompa apa si curea) si a uleiului si a filtrului aferent la o Honda Civic...Last edited by hondatu; 11-06-10, 14:41.
Leave a comment: