Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
36 results in 0.0159 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Boxe spate EG3?
Poate sa imi arate sau sa imi dea cineva o idee despre cum se pot pune niste boxe ovale pe polita de la portbagaj. Mentionez ca boxele sunt putin mai...
-
Cu asta mica am avut ghinion . Am facut cioca poca .Sfatul meu: sa nu combinati mahmureala , telefonul mobil si aburul din dreptul oglinzilorca nu...
-
JAJAGRADI: '9? Honda Civic 1.3, Black (EG3)
Salut.
Cu greu m-am despartit de frumoasa mea Preluda si am dat-o pe aceasta mica Cenusareasa in speranta ca voi redresa balanta financiara...Last edited by hondatu; 22-11-10, 20:14.
-
1. Măruță
2. Chipson78
3. WillyCR-VFAN
4. Ronin
5. HACC
6. Hifiler
7. Wagner
8. jajagradi
...
Leave a comment:
-
Hai sa tragem un vot cu privire la ora cu termen pana sambata la pranz si lasam democratia sa isi faca treaba. Viva la revolution !!
Leave a comment:
-
eu unu propun ceva dupa pranz . 14-15 , nu de alta dar sa ne putem trezi si noi cei cu program de noapte.
Leave a comment:
-
Sa o stapanesti sanatos si multi km. Si felicitari pentru alegerea motoului. Mie mi-au dublat scarbele impozitul ca am motor prea deluxe, 2,3. Bafta ...
Leave a comment:
-
eu stau langa bikers si pe langa locul deja tocit de mine acolo sunt mai mult de 20 de locuri. dar e o problema mult mai grava cu parcarea... nu exista...
Leave a comment:
-
Lista:
1. KMR
2. Corbu'
3. LSD (80% sanse sa vin)
4. HACC
5. Taz
6. Wagner
7. dragostan
8. dio...
Leave a comment:
-
-
salut! am si eu o intrebare catre sakerut : tu ai service in iasi? si daca da ma primesti si pe mine ptr vreo 2 zile pe la tine, cazare gasesc ca si...
Leave a comment:
-
ok , am inteles . trebuie sa ma duc la un electrician bun. poate sa imi recomande cineva unul ? pe langa problema cu abs era si problema cu 4ws nefunctional...
Leave a comment:
-
-
Sa o stapanesti sanatos ! Si eu tot proaspat propietar de Preluda . jajagradi e id meu mess ca sa ne dam la discutii. O intrebare cat te-a costat bordu...
Leave a comment:
-
Daaaa . Mi-am amintit de dl care m-a intrebat foarte serios: " Tu esti cu toate masinile astea de aici?" si eu i-am raspuns la fel de serios...
Leave a comment:
Leave a comment: