If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
....incredibil, nu stiam ca avem asa multi medici pe forum, {ma refer la faptul ca se propune atenuarea simptomelor si nu rezolvarea cauzei bolii propriu-zise}...
Fie flansele amortizor de pe spate cer schimbate, fie masina a fost lovita in spate si reparata prost. Pentru varianta 2 a trebui sa dai bara spate jos...
nu stiam ca aptibildul lasat pe/sub bord de mecanicii din germania, care te atentioneaza de viteza maxima admisa a cauciucurilor montate ar limita fizic...
Tot citest si recitesc postarea, in speranta ca am omis ceva in insiruirea ta de multe litere (API SN, ... SM, API SL, ACEA A3/B4 sau A5/B5)...si nu inteleg,...
Cred ca in cazul unei masini paralele cu solul, gen pe elevator raman in motor chiar peste 100g. Schimb uleiul in in regie proprie pe o rampa, initial...
am citit mai multe pareri care spun ca ai mari sanse sa nu poti extrage bobina din bloc motor ...in cazul in care o imbraci in tub termocontractabil in...
Leave a comment: