Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
161 results in 0.0436 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
care e locatia si eventual o ora?
-
ca sa poti pune scaune de Prelude trebuie modificate sinele.eu zic ca dau bine dar mai fain stai in scaune de CRX
Leave a comment:
-
noutati prea mari nu sunt doar ca imediat imi pica toba finala si cum e frig afara nimeni nu se baga sub masina sa o faca.nui problema urmeaza evacuare...
Leave a comment:
-
poti pune 10w40 si la 1-2 schimburi de ulei il poti schimba si pe cel din cutie
Leave a comment:
-
eu cred ca este prea gros uleiul un cutie.incearca sa bagi 10w40 in ea sa vezi.ori ceva la ambreaj sa fie si in legautura cu consumul nu-ti fa griji ca...
Leave a comment:
-
multumes de urari.mai am 1 set de oglinzi electrice la fel ca ale mele daca vrea cineva sunt la vanzare.ROG UN MODERATOR SA ADAUGE LA TITLU D16Z6 SWA...
Leave a comment:
-
cred ca a cam murit aces treat....pe parcursul timpului i-am facut un transplant de inima.nu am avut la dispozitie un b16 dar i-am puns d16z6 complet...Last edited by civic fan; 11-02-12, 18:13.
Leave a comment:
-
-
si eu am patit exact la fel si daca nu puneam cheia pe roti comandam un rulment de fata
Leave a comment:
-
ej9-le nu are bara stabilizatoare jos de fabrica dar se poate pune.vezi la ce mecanici mergi ca multi nu stiu cu ce se mananca honda din pacate
Leave a comment:
-
nu ai rulmen la telescop.mai mult ca sigur ca este un suport motor.cei de pe lonjeron sunt 2
Leave a comment:
-
si eu am vrut sa fac asa ceva dar am cumparat un d16z6 si acuma vand tot chitul.cine e interesat sa ma contacteze.u ce quloasa ai pus?
Leave a comment:
-
da este sticker bomb 2.sunt lacuite si montat pe masina
.urmeaza maine pe zi sa fac ceva poze
Leave a comment:

Leave a comment: