4000 EUR/an??... chiar nu ma asteptam sa fie atat... deci sa inteleg ca tu platesti peste 3000 EUR/an CASCO?.. cam mult ce-i drept
dar...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
68 results in 0.0139 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
am citit recent un articol despre sistemul de tractiune SH-AWD si am ramas impresionat:
http://www.autos.ca/winter-driving/testing-acuras-supe...
Leave a comment:
-
am citit aproape tot topicul... excelenta masina, felicitari!... si poate urmatoarea va fi tot Honda Legend modelul nou, mai ales ca s-au hotarat sa-i...Last edited by Boskov; 01-05-11, 18:19.
Leave a comment:
-
imposibil sa nu fie si un motor de 2.0... nu poate fi ala de 1.6 cel mai mare... poate 1.6 sa fie in loc de 1.4 si 2.0 sa fie in loc de 1.8
Leave a comment:
-
-
aha.. deci probabil ca e imposibil.. imi venise si mie o idee...
Leave a comment:
-
dar de ce n-ar pune motorul de 2,0 de pe S2000?... nu poate fi adus la euro5?...
Leave a comment:
-
daca nu ai gasit o masina capabila sa-ti fure ochii, uite aici:
http://www.automotiveaddicts.com/wp-...rghini-estoque...
Leave a comment:
-
poate sa-mi spuna si mie cineva cum e cu locurile din spate la type-r?... este suficient loc pentru picioare sau se sta inghesuit?
Leave a comment:
-
multumesc, am urmarit prezentarea... intr-adevar, cum spunea si ticker, a fost vorba de prezentarea viitoarelor modele civic sedan si civic coupe destinate...Last edited by hondatu; 10-01-11, 21:46.
Leave a comment:
-
un concept care va prefigura in proportie de 80-90% viitoarea masina de serie... cel putin eu asa am inteles
Leave a comment:
-
din cate am inteles e vorba doar de un concept care va prefigura viitorul model... dar modelul de serie va fi foarte apropiat de acest concept... deci...
Leave a comment:
-
maine debuteaza salonul auto de la Detroit, unde va fi prezentat si noul 5D... oricum de aratat asa va arata (schita am inteles ca e oficiala, deci lansata...Last edited by Boskov; 09-01-11, 19:42.
Leave a comment:
Leave a comment: