Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
295 results in 0.0235 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Ba sa avem pardon... Barrichello a fost cu strategia la aceasta cursa... a intrat inainte de programare la boxe prima data, a fost cel care a decis sa...
-
Mapa de presa pe care am descarcat-o de la Honda UK Media nu are aceste dimenisiuni, ceea ce m-a surprins pentru ca de obicei acele dimensiuni apareau...
Leave a comment:
-
Dimensiuni Civic 5 usi
Rog un dealer sa imi trimita si mie un document in care sa pot vedea in detaliu dimensiunile Civic-ului in 5 usi, generatia actuala. Si ma refer aici...
-
=D> \/
artyman: :drinkers: :supz:
rayer:
TAKUMA SATO
Numai el putea depasi in acel viraj, pe exterior,...
Leave a comment:
-
Voi, iesenii, spuneti ca aia din Vaslui sunt polul prostiei. Ei spun ca voi sunteti... La fel noi, maramuresenii, spunem ca satmarenii sunt cei mai prosti...
Leave a comment:
-
Si stii cat e viteza maxima permisa pe autostrada aici? 70 mile la ora, adica 115km/h... Si amenda vreo £60 adica 100 euro... si ceva puncte in...
Leave a comment:
-
Nici vorba. Dennis a spus deja ca a decis cine sa castige. Iar acela nu e Hamilton.
Leave a comment:
-
E clar ca ar avea probleme negroteiul... Ca doar si idolul sau, Senna, cand Honda si-a batut joc de motorul fabricat pentru 1992, a avut mari probleme....
Leave a comment:
-
Cu riscul de a-mi sari in cap pot sa spun ca romanii sunt printre cei mai prosti soferi din Europa, in sensul ca nu respecta deloc codul rutier si asta...
Leave a comment:
-
Toyota are o alta viziune asupra pietei romanesti... Am fost si eu in Romania luna trecuta si am vazut situatia. Pai pana si in gunoiul de Baia Mare au...
Leave a comment:
-
-
Se pare ca Buttonu' s-a cam plictisit sa isi caste ochii mari cat cepele ca sa vada lumina verde de la start asa ca a amentintat Honda ca pleaca de la...
Leave a comment:
-
Sau o fi unul din ala care schimba masinile precum camasile...
In toata lumea apar la vanzare masini de mana a doua imediat ce apar pe...
Leave a comment:
-
Am vazut ieri un FRV cu praguri... primul FRV care mi-a placut intr-adevar!
Leave a comment:
-
Pai se pot face si pe fundal alb si sa fie lipite pe dinauntru. Daca ai sigla vectoriala trimite-mi un email si ma ocup de design, nu uita sa spui dimensiunile...
Leave a comment:
Leave a comment: