Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.7379 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Exista astfel de proiecte prin afara si gasesti informatie cacalau pe internet. De regula se foloseste puntea spate cu diferential si ax de la CRV. In...
Leave a comment:
-
Am avut experiente foarte bune si cu TopLac si cu ASKO pe partea de vopsitorie. In general TopLac sunt mai laudati, ASKO mai criticati pentru partea de...
Leave a comment:
-
Pana sa ajungem la youtube-eri, sa ne uitam cum arata grupul de Facebook "Hondafan"... Si deja ne-am dat singuri peste degete...
...
Leave a comment:
-
Felicitari pentru progres! Frumos proiect si frumoasa masina!
Din experienta cu reconditionarea integrala a ATRului (despre care nu am mai...
Leave a comment:
-
E OK si Motul, dar personal as merge pe asta:
https://www.opieoils.co.uk/p-68896-f...synthetic-engi...
Leave a comment:
-
Nu am mai vazut asemenea burdufuri dar tehnic vorbind e nu se poate sa stea uleiul de servo intr-un burduf de cauciuc din simplu fapt ca orice caseta...
Leave a comment:
-
Zice bine KMR, nu va rezolva valva PCV problema unui consum asa mare. De regula e de la segmenti, trebuie abordata direct si onest problema. Sigur ca...
Leave a comment:
-
Planetarele la Honda sunt foarte, foarte bune, inclusiv la modelele sport (TypeR) rezista cu brio sute de mii de km de abuz. De regula se strica din alte...
Leave a comment:
-
Sa va pregatiti cu rabdare, e mereu coada la nea Dan... Si eu tot diagnostichez problemele cu AC-ul la Accord Type R (nu am crezut ca poate fi asa complicat)...
Leave a comment:
-
Mie mi s-a parut meticulos si atent nea Dan de la ASKO. E mai dificil putin ca om pana ajungi sa il cunosti, dar profesionist. Si eu am avut diverse probleme...
Leave a comment:
-
Da, stiam de initiativa celor de la Volvo, dar este ceva nou si nu are legatura cu discutia noastra. De altfel am precizat ca si toate masinile din Japonia,...
Leave a comment:
-
Permite-mi sa ma indoiesc profund. Nu am auzit de masini limitate la mai putin de 250 km/h (in afara de cele care circula in Japonia unde toate masinile...
Leave a comment:
-
Despre ce limitare e vorba la 1.8? Nu e nicio limitare, atat poate motorul. Cat ar fi trebuit sa prinda la 140 cai? Si asa e destul... In talon nu e data...
Leave a comment:
Leave a comment: