Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.3572 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Dobro, a scăzut consumul după resoftare și de-cat, īn regim de mers normal. ~5.5% obțineam pe București - Ploiești, mers...
-
Leave a comment:
-
Din păcate nu cred ca se fabrica pe dimensiunea asta,dacă am reținut bine - ps4s.
Rele nu sunt, sa nu fiu īnțeles greșit....
Leave a comment:
-
- 1 like
Leave a comment:
-
Michelin PS4 225/45/17 DOT 2018 luate acum un an vs defunctele GY A2 225/45/17
Opinie personală, deci polemicile pe baza experientei...
- 1 like
Leave a comment:
-
-
-
@Remus: nu i-as recomanda.. Sa fiu un pic metaforic: au propria minte, uneori. Dau multe alerte false si uneori reactioneaza greoi. I-am montat singur,...
Leave a comment:
-
Bucuresti - Ploiesti, mers 100% legal. Nu e caz izolat.
Daca merg linistit, pot obtine 5.5% - 6% relativ usor. Asta, dupa modificari. Cu ea stock,...Last edited by mhh39; 12-10-17, 18:43.
Leave a comment:
-
N-am agatat nimic. Sunt foarte atent, de cand am schimbat suspensia. La exterior, plasa era impecabila.
L-am schimbat la un service langa...Last edited by mhh39; 09-08-17, 14:10.
Leave a comment:
-
S-a rupt spirala interioara. Zornaia la vibratii/denivelari, facea zgomot, mirosea...Altfel, nu ma atingeam de el. Plasa exterioara arata bine, nu...
Leave a comment:
-
Update
~64.500km (iunie-iulie), am renuntat la revizii facute in reteaua Honda (scump si prost)
- revizia de 10k km cu ulei...
Leave a comment:
-
Xan, e NHBP-ul acela; cred ca este singura nuanta de negru in varianta OEM. Nuanta albastruie o sesizezi in lumina puternica, precum in poza. Altfel,...Last edited by mhh39; 25-04-17, 13:40.
Leave a comment:
-
Update
Aproape 63k km:
- discuri Blade fata & spate
- placute Yellow fata & spate
- lichid de frana Ate mai...
Leave a comment:
-
Cei de la Nord nu merita atentia si nicidecum banii dati. Prefer sa merg la un service fara pretentii.
Pe langa faptul ca de aproape fiecare data...
Leave a comment:
Leave a comment: