Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
185 results in 0.0224 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Pretul corect ar fi 5200-5300 , poti sa incerci !
-
Daca o cumperi din Germania oricum te ajunge mai mult cu drum si taxe , si eu cand am cumparat-o din Germania m-a costat mai mult decat ar fi fost in...
Leave a comment:
-
E cam mult pentru km pe care ii are , incearca sa mai negociezi , nu face mai mult de 4700 , parerea mea.
Leave a comment:
-
Salut!
Daca te intereseaza un CR-v aproape nou ca si uzura *aproximativ 60.000km* km pot fi verificati in orice reprezentanta Honda , arunca un...
Leave a comment:
-
Am eu de vanzare Jazz-ul meu cu cutie CVT daca te intereseaza o gasesti pe Best auto.
Leave a comment:
-
Ce parere aveti despre modelul de cutie i-shift care este pe generatia din 2006 , as vrea sa schimb jazz-ul meu cu CVT , o cutie super !!! pe un Civic...
Leave a comment:
-
Din pacate pretul GPL-lui din Bucuresti nu prea il regasim si in tara, si cum autonomia nu e prea grozava pe GPL ,ajungi sa il cumperi si cu 2,95 cum...
Leave a comment:
-
Nefiind de profesie am incercat sa imi inlocuiesc singurel boxele cu pricina acum ceva ani in urma , numai ca am avut surpriza sa constat ca nu e chiar...
Leave a comment:
-
Si desigur mare atentie la demontat usa , e mare durere acolo la clemele alea de fixare .
Leave a comment:
-
Felicitari pentru masina , si multi km. fara interventii , in ce priveste problema masinii cu radioul cred ca e prima data cand aud de ea pe forumul nostru....
Leave a comment:
-
sa fim corecti
Si cei 5,6 km au fost parcursi in coborare ....ca sa poti scoate consumul ala...hai sa fim corecti......
Leave a comment:
-
Leave a comment: