Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
36 results in 0.0162 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Am alta problema cu AC-ul. Acum vreo 3 ani am schimbat compresorul, cei din service au reusit sa rupa surubul care tinea fulia. Am pus un nissens, face...
-
La mine apar din cauza suportului motor din partea dreapta, cel hidraulic. Poate stiti de unde pot cumpara acea piesa sau macar un cod. Civic 1.8 200...
Leave a comment:
-
Va rog sa-mi spuneti daca intampinati si voi problema mea. Cand e f cald si merg incet clima nu face fata. Mai mult, daca stu la stop, compresorul vrea...
Leave a comment:
-
Asa o fi cum zici tu Injector, doar ca au am cutie manuala, pe barba mea ma refeream la faptul ca o sa apelez la prieteni care au service auto. E prea...
Leave a comment:
-
Mie mi-au dat un pret pt uleiul de cutie de mi-a sarit basca, 270RON uleiul pt civic 1.8 manuala. Manopera era ok. La Carpati acelas ulei este 160RON...
Leave a comment:
-
Aceeasi problema o am si eu, se aude acel tacanit in treptele inferioare doar in sarcina sau frana de motor. M-ai demoralizat cand am auzit costurile...
Leave a comment:
-
Stai tu linistit ca si in Bucuresti sunt la fel de competenti, acelasi lucru l-am patit si eu la reprezentanta, am renuntat sa mai fac revizii la Honda...
Leave a comment:
-
Am rezolvat, se pare ca releul functiona cand dorea el. Am cumparat unul cu 15RON pt daewoo / GM si totul merge struna acum
Leave a comment:
-
Am cumparat un releu de 15RON (pt daewoo / GM) si am rezolvat problema.
Leave a comment:
-
Cand ai bucsile sau pivot dus e normal sa ai si caderea aiurea, daca le schimbi, ai scapat de problema.
Am scris mai sus despre convergenta, din...
Leave a comment:
-
Caderea nu o poti regla si punct, nu exista "prea poti regla"
Iar unghiul de atac se regleaza din bieleta de directie, la care nu umbli,...
Leave a comment:
-
Te inseli Dragos, Nu trebuie dat jos amortizorul si nici geometrie rafacuta. Unghiul de cadere nu este reglabil la civic, iar cum bieleta de directie...
Leave a comment:
-
Am mers prea putin ca sa-mi fac o parere. Cert este ca acum masina sta iar foarte bine, sunt multumit
Leave a comment:
-
Am schimbat amortizoare KYB bielete antiruliu si bucsi antiruliu. Am iar o masina care sta bine pe drum. A mai ramas o problema observata acum, pivotul...
Leave a comment:
-
M-am uitat acum la preturi, nu ma incadrez. Intre timp am gasit, vineri le schimb
Leave a comment:
Leave a comment: