Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
245 results in 0.1975 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Nu a fost cumva de vina frigul excesiv de la inceputul lunii octombrie?
-
Multumim frumos!
Gata, s-a terminat cu tortelul, l-a halit hondy pe tot, a zis ca numai asa poate invinge astenia de primavara!
Am inceput...
Leave a comment:
-
O cunoastem foarte bine, mai multi de pe forum. Isi face veacul pe la Eroii Revolutiei, stapanul ei o incarca pana la refuz cu fructe si legume pe care...Last edited by Alicia; 04-02-13, 19:41.
Leave a comment:
-
Multumim, la fel si tie!
Ai dreptate, nu prea ai ce sa scrii. Ca ai schimbat anvelopele cu cele de iarna... ca i-ai facut plinul... ca ti s-a mai...
Leave a comment:
-
Taaaaaare slabă activitatea la secţiunea jazz... Cea mai slabă!
Ei bine, noi suntem ok, hondy se apropie de 43.000 (nu foarte mult...
Leave a comment:
-
Multe multumiri pentru pont! De luna asta are si Jazz-ul nostru, in sfarsit, husele lui. Foarte frumoase si foarte bine lucrate....
Leave a comment:
-
Felicitari, ai facut o alegere excelenta! Multi km frumosi in continuare!
Leave a comment:
-
Buna alegere, bravo tie! Km multi, frumosi si fara probleme va doresc!
Leave a comment:
-
Te-ai gandit tu bine la CVT. Sigur nu aduce nimeni in Romania CVT-ul pe care il vrei? Era cea mai buna varianta pentru Jazz.
Leave a comment:
-
Multa bafta si sa ne tii la curent! Concluziile tale mi se par foarte realiste si la obiect.
La peste 100 km/h asteapta-te sa fie mai zgomotoasa,...
Leave a comment:
-
Poate Dacian mai stie. Noi am cerut si am platit celelalte 2 boxe ca optionale si au fost montate la Asko impreuna cu restul de optionale. Cand am ridicat...
Leave a comment:
-
E mult. La noi, intr-o vara, la 147 km/h, pe o distanta mai mica de 30 km, pe A1, consumul a fost 7 si nu mai stiu cat, in niciun caz nu ajunsese la 8....Last edited by Alicia; 20-03-12, 17:31.
Leave a comment:
-
Noi aveam 2 boxe standard si am mai pus inca 2, total 4. Sunetul este excelent, n-am ce sa zic mai mult. Posibil la noul Jazz sa fie si mai bun, asta...
Leave a comment:
-
Felicitari, KMR, din partea mea si a lui Dacian! Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! Si sa ne-o arati si noua!
Leave a comment:
-
@sorinz: Am intrebat pentru tine de stergator luneta, dar nu mai aveau acolo de unde am cumparat noi anul trecut.
In schimb, la Al Padrino mi-au...
Leave a comment:
Leave a comment: