Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2124 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
foarte frumoasa, e un diamant intre formele noiesapamentul ala nu e chiar de acolo, macar daca poti sa-l faci mai scurt s-ar integra mai bine in imaginea...
-
-
E deja joasa, daca o lasi prea mult ajungi sa lovesti cam orice diferenta de nivel, varf de rampa, speedbump etc ... am experimentat si nu e ok deloc...
Leave a comment:
-
roti exoticepana la urma ai mai tinut cont de greutate?
parerea mea ca pe negru jantele nu arata absolut nimic, indiferent de marime model....
Leave a comment:
-
frumoasa batranica! o sa fie la fix un drop de 10-15 mm. farurile led o fac sa arate ca un robot hipnotizat, dar daca fac lumina aia e
Leave a comment:
-
eu o sa pun la vanzare buddycluburile P1 SF, cam 8 kg bucata, ca nu mai intra peste etrieri si nu vreau distantiere.
poti sa te mai uiti aici pentru...
Leave a comment:
-
bun asa, chiar sunt curios cum le gasesti.... ai mai avut cumva rsr? era bine de stiut o comparatie, eu pe rsr am mers ca din pareri si ce am gasit...
Leave a comment:
-
-
Un om care-si iubeste monovolumul cat un typersa le folosesti cu spor...
Leave a comment:
-
chiar m-am uitat dupa el pe filmare, dar cum e inchis la culoare am avut impresia ca e sonda... e ok pt lipsa de eroare daca nu poti sa scapi altfel...
Leave a comment:
-
a doua sonda e in plus acum, da-o jos si pune un surub in loc, o tii de rezerva in caz ca pica vreodata prima sunt destul de scumpe. poate poti sa o anulezi...
Leave a comment:
-
chiar suna bine, nu e peste motor si se potriveste honda ca sa zic... de cine e facut catbackul? e ok si pe parte de cruising/autostrada fara...
Leave a comment:
Leave a comment: