Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
221 results in 0.0380 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Am fost cu Accordul la ei pentru revizie, pentru a vopsi bara din fata si pentru a schimba scutul si inca ceva pe sub masina. A iesit ok bara, arata bine....
-
Are un prieten Passat din 2007 cu 1.9 TDI 105cp manual. E foarte ok, nu are probleme cu motorul deloc si are undeva peste 300.000 km. Scoate consumuri...Last edited by Stefan G; 25-08-14, 20:10.
Leave a comment:
-
CX5 e foarte reusit ca si exterior, dar interiorul...e cam jenant pentru o asemenea masina. Cat despre oferta de la Range Rover din cate stiu este pentru...
Leave a comment:
-
Ar trebui sa ai garantie la anvelope. Suspecta problema ta dupa 5000 de km. Eu am pus pe masina Dunlop Sport Maxx. Am 2000 de km iar ca anvelope sunt...
Leave a comment:
-
Confirm si la mine. Pete de rugina dupa aproximativ 5 ani de zile.
Leave a comment:
-
Salutari! Dupa un mic incident dupa care am fost nevoit sa schimb grila fata si sa revopsesc bara fata, vine vremea concediului. Zilele astea tot aud...Last edited by Stefan G; 12-08-13, 10:34.
Leave a comment:
-
Este vreo varianta de a reseta sistemul?
Later edit: Am rezolvat problema. Modul Night nu se activeaza daca luminozitatea din ceasurile de...Last edited by Stefan G; 08-06-13, 21:42.
Leave a comment:
-
Salut! Kaufland e un Hypermarket gen Carrefour, Metro, Real, Selgros etc...dupa o cautare mai atenta l-am gasit. Weekend-ul asta am facut un drum Piatra...
Leave a comment:

Leave a comment: