Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
231 results in 0.0167 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
FOL34BUC: '10 Honda CR-V 2.2 A/T Elegance, Premium White Pearl
Azi m-am despartit, nu fara regret de Accord, masina pe care am iubit-o cel mai mult din toate cate am avut pana acum. Din fericire, noul proprietar e...Last edited by ticker; 28-07-10, 17:17.
-
De fapt ce este acest "Safety Pack" si cu ce se mananca? Vechiul meu CR-V nu avea asa ceva...
Leave a comment:
-
Outlander-ul asta cu facelift inca nu l-am vazut decat pe net, nemtoaicele ies din calcul de cand am avut experiente traumatizante cu un Passat, iar cele...
Leave a comment:
-
-
Subaru Outback 2.0 T-D
Tocmai am renuntat la CRV-ul care se apropia vertiginos de 3 anisori si 90000 km., nu fara regret si fara a avea mare lucru sa ii reprosez. Dar este intervalul...
-
Multumesc pentru lamuriri. Am sa va scriu de indata ce reusesc sa ajung la service.
Leave a comment:
-
Dar nici nu am incercat sa fac ceva pe cont propriu. Doar ca nu am avut cand sa ajung cu masina in capatul celalalt de oras. Si de asta si folosesc de...
Leave a comment:
-
La mine s-a aprins acum, la 63000 km., beculetul ala galben cu avarie motor...
La masina nu sesizez nimic si nici nu am avut timp sa ma duc la...
Leave a comment:
-
Si eu, de ieri de la pranz ma gandesc ceva mai serios la finante...
Scuze de CAPS, tokyo, dar folosesc un dezastru de laptop...Last edited by fol34buc; 25-08-09, 11:23.
Leave a comment:
-
Infiniti EX37
Dupa o absenta mai lunga de pe forum cauzata de niste probleme de sanatate, azi am hotarat sa postez ceva pentru ca sunt inca sub impresia momentului...Last edited by ticker; 28-08-09, 10:53.
-
Volvo XC60 model 2009
L-am vazut acum la Promotor. Ce parere aveti de el? Mai e Volvo ceva din ce a fost odata?
Mie mi se par interesante preturile...
...Last edited by hondatu; 28-03-09, 15:03.
-
Autocolant parbriz
Stie cineva vreo metoda mai eleganta de a scoate un autocolant mic de pe parbriz? Spun 'mai eleganta' deoarece aia clasica la cutit nu ma satisface ca...
-
Cauciucuri pentru CRV de la viviesp de pe forum. Cel mai bun pret de pe net si livrare prompta. Montate pe Fundeni la pod... imi scapa numele dar e c...
Leave a comment:
Leave a comment: