Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
434 results in 0.3552 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
In seara asta vine cineva, sau sunteti la concert?
-
-
Din fericire KMR si Maruta au facut mai multe poze ca mine si le-au si pus aici. Din cele aproximativ 200 de cadre ale mele nu stiu ce as putea alege....
Leave a comment:
-
-
Progres la masina
Reparat mici probleme cu rugina si vopsire integrala
Pietrele de pe drumul moldovei...
Leave a comment:
-
Multam Gabi. Bara am schimbat-o ca cea originala era super reparata (a se intelege gauri acoperite cu chit si sparturi prinse cu bride de tabla). Plus...
Leave a comment:
-
Mult timp a trecut de la ultima trecere pe aici
Intre timp am mai facut cate ceva pe la masina, cum ar fi inscrierea pe Germania, facut segmentare...
Leave a comment:
-
Aia e bara de rigidizare, nu e rea de avut, dar eu as prefera o bara antiruliu spate si una mai groasa pe fata, ambele luate de pe VTI sau daca te tine...
Leave a comment:
-
Eu nu am probleme de felul asta, doar consumul mai mare. Faza cu opritul in mers am patit-o si eu, dar decat o data si cred ca e de la main relay, dar...
Leave a comment:
-
Sonda ai schimbat-o ca era nevoie, dadea eroare sau doar ca ai vrut tu? Ai luat sonda noua, daca da ce marca? Multam
Leave a comment:
-
Furtunul din stutul ala intra in supapa rosie care e prinsa in admisie, vezi in poza poate te lamuresti.
spor
...
Leave a comment:
-
-
Poti folosi referinta Febi 18183, 31-14 300 0003 MEYLE, sau echivalentele, eu am folosit HAB-110F de la Febest si pe Civic si pe Integra (e aceeasi referinta...Last edited by SGM.MYKE; 15-02-13, 08:54.
Leave a comment:
Leave a comment: