Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
393 results in 0.2041 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Norocosilor, eu am asteptat 3 luni. Am prins perioada nasoala cand CM sarea din combinatie si intra pe piata HTRO pe post importator.
-
cu cat e mai scump dizalu' decat benzinarul echivalent ca echipare? si cati km faci pe an?
Leave a comment:
-
Tu esti, Dane? Acel pe care-l cunosc eu? Te-ai facut hondar mancati-aj?...
Leave a comment:
-
uichendu' trecut dinoc a fost in vizita la cyborg. si au plecat baietii la plimbari prin zona brasovului. poza de la bran.
...
Leave a comment:
-
arculetele respective pot fi comprimate fara efort cu doar 2 degetzele.
Leave a comment:
-
Masina a implinit 33.000 km, iar pentru comportamentul exemplar de care a dat dovada (exceptand un bec de stop ars) a primit un cadou. Cu aceasta ocazie...
Leave a comment:
-
Adevarat graiesti :lol: S-a intmplat sa ramana baietii in BMW fara benzina in timp ce BC-ul le afisa si 50 km pana la pompa. Sunt cazuri reale de pe forumul...
Leave a comment:
-
Pai practica nu mai e, cum ti-ai dori si cum ar trebui sa fie :lol: Din start iti iei gandul de la gratare prin paduri si de la borduri mai inalte de...
Leave a comment:
-
Cea mai mare minciuna de la Eibach este cea cu -3 cm drop. Numai din cauza asta n-as mai cumpara niciodata un produs Eibach, iar dropul real este de 5-6...
Leave a comment:
-
akebono: E simplu :lol: mai intai hotarasti ce vrei sa faci cu masina, mergi pe coclauri sau te dai mare pe asfalt. Eu vreau un kit complet de la KW,...
Leave a comment:
-
...completare:
- kitul complet este mai confortabil decat combinatia arc aftermarket+amortizor original. iar tu te uiti dupa confort, nu?
...
Leave a comment:
-
-
se cam duce confortul, odata cu garda :lol: dupa parerea mea 30% se duc.
Leave a comment:
-
ia-ti kit, nu te mai gandi, dar reglabil neaparat. eu am doar arcuri, dar o sa-mi iau kit reglabil intr-o buna zi. de ce? pentru ca iarna nu-i ca vara...
Leave a comment:
-
fata 34, spate 32
dar cred ca stii la cate ori m-ai pus sa masor :lol:
Leave a comment:
Leave a comment: