Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
138 results in 0.0239 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Ramm multumesc pentru mesaj. Incerc sa ma bag si eu. De indata ce sunt sigur de participare te anunt sa ma treci pe lista
-
Prieteni nu am mai intrat pe forum de ceva vreme... stiu, urat din partea mea! Una peste alta lansarea noului civic pare a fii un moment bun pentru revenirea...
Leave a comment:
-
-
Prieteni de data asta sunt obligat sa raman in Bucuresti. Am din pacate un parastas de la care nu pot lipsiCu putin noroc as putea ajunge sambata noaptea...
Leave a comment:
-
So, La Multi Ani Alexandra! Si ii multumesc celui care a completat datele pentru mine. Sunt prin tari straine acumE corect. De vineri pana duminica...
Leave a comment:
-
se baga si baiatu cu o camera dubla ca doar poate sa va lase la greu
Leave a comment:
-
Mah, e super misto acolo si intr-adevar in partea asta a transfagarasanului drumul este bun, sau era... Eu am o singura problema. FH este destul de izolat,...
Leave a comment:
-
e foarte misto ceea ce fac oamenii astia pentru cineva din comunitatea lor si mi-ar placea sa mergem si noi in gasca mare pana acolo, pacat ca nu au loc...
Leave a comment:
-
M-am straduit din greu sa scot consumul asta asa de mare... Doar, doar il multumesc pe Fanatic si u mah ma intrebi acum daca este mixt...
...
Leave a comment:
-
Sa-l fac fericit si pe Fanatic (stie el de ce)... a mea in iarna asta a ajuns sa im pape si 9.4 pe frigatanie...
Leave a comment:
-
-
-
OARE DE CE? :roll:
Imi aduc aminte de bancul cu Bula care isi ia ultimul tip de mercedes si se intoarce cu, cutia de viteze busita, o...
Leave a comment:
-
Prieteni, de mult nu m-am mai distrat atat de mult! Oameni buni, prieteni, dragilor, ce v-ati incins asa? Am citit asa cum spuneam putin mai sus toate...
Leave a comment:
Leave a comment: