Din cate am cautat pe internet e vorba de urmatoarele 2 kit-uri:
22105-PAA-315 (aparent OEM)
HCK2058 Set ambreiaj Exedy (OEM replacemen...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
17 results in 0.0176 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Va salut,
Ma intereseaza un kit de ambreiaj pentru un Accord din 2000 si ulei pentru transmisie
Honda Accord CG9 an 2000
...Last edited by pino; 18-05-15, 12:10.
Leave a comment:
-
"DX Hatchback Key Features:
1.5 Liter, 102-hp, 16-Valve Engine, Available 4-Speed Automatic Transmission with Power Steering, P175/70 R13...
Leave a comment:
-
Acum ceva timp citisem un articol in care imparteau EG-urile in functie de echipare si motorizare si, daca imi aduc aminte bine, DX-ul a venit cu motorul...
Leave a comment:
-
PINO: '94 Honda Civic Hatch 1.3 DX, Black (EG3)
Desi e pusa spre vanzare, vreau sa va prezint EG-ul meu.
In septembrie a facut 3 ani de cand e pe numele meu si mai bine de 30k km in care...Last edited by pino; 08-10-13, 00:26.
-
Salut, pana sa gasesc filmuletul, vroiam sa iti explic cum sa dai fata de usa jos dar o face mai bine decat mine
http://www.youtube.com/wat...
Leave a comment:
-
M-am uitat mai bine la sigurantele de sub capota iar cea de 80A era arsa. Am cautat sa cumpar una dar nu am gasit pe nicaieri. Ca solutie temporara am...
Leave a comment:
-
-
Problema electrica EG3
Salutare, Am avut norocul sa nimeresc un civic plin de surprize. Mai nou e aproape leguma. Am vrut sa plec azi cu ea si nu mai merge nimic in afara de av...
-
Am inteles ca e un baiat care se baga la carburatoare de EG pe undeva pe calea Ferentari dar nu stiu sa iti zic exact unde....
Leave a comment:
-
Stiu ca nu e cea mai galagioasa toba de pe strada dar eram curios cu cat sunt peste limita
Leave a comment:
-
Nivelul legal de db si cum se masoara
Care este nivelul maxim de db acceptat de lege? De multe ori am vazut la capatul Progresului un echipaj pe politie cu prietenii lor de la RAR si de fiecare...
-
Super masinuta omuleAcum o luna jumate am impartit Nestea la tine in zona si pt 2 ore au fost 2 honde in fata blocului tau
) Sa ai grija de ea!
Leave a comment:
Leave a comment: