Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
56 results in 0.0129 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Becul original avea inscriptionat pe el exact ce avea si cel cu care l'am schimbat, mai exact Philips, made in Germany si niste coduri...A fost imposibil...
-
Am rezolvat azi problema, dupa indelungi cautari am reusit sa gasesc la cineva un bec philips, care este de altfel identic cu cel din fabrica...Nu exista...
Leave a comment:
-
Am inteles...Problema mea este ca nu prea reusesc sa gasesc Osram xenarc nightbreaker unlimited in varianta D2R...toate sunt D2S sau D1S. Oare nu se fac...
Leave a comment:
-
O alta intrebare ar fi daca sunt greu de schimbat becurile astea ? Am vreo sansa sa fac eu singur schema sau e de preferat sa merg la un dealer?...mai...
Leave a comment:
-
Mda, am vazut si eu ca acum se cheama Night breaker cel de la Osram. Pana la urma imi trebuie D2S sau D2R pt Civic 5D?
Leave a comment:
-
Ok...Vreun sfat de unde pot lua la un pret mai rezonabil? Stiu ca la reprezentanta bate spre 200 de euro un set, ceea ce nu mi'as dori in mod deosebit...
Leave a comment:
-
Am inteles...se poate schimba doar becul respectiv sau trebuie schimbate ambele?
Leave a comment:
-
Bec xenon lumineaza cu o tenta de roz!
Asa cum spune si titlul, am constatat azi ca unul din becurile de faza scurta (xenon original, de serie) are o tenta de roz/rosu, fara insa a pierde din...Last edited by hondatu; 03-03-14, 17:02.
-
Ca sa nu mai deschid un topic nou, intreb si eu aici despre problema care am inceput sa o experimentez si eu cu tremuratul la plecarea de pe loc in treapta...
Leave a comment:
-
Tocmai din acest motiv tratamentul anti reflex se da pe Partea INTERIOARA a unei suprafete, nu pe exterior unde se zgarie imediat....Stau si ma intreb...
Leave a comment:
-
Nope, la mine nu a tremurat absolut niciodata ambreiajul. Sunt sigur ca nu are legatura.
Leave a comment:
-
Si eu la 20km/h ma pregatesc sa dau a doua...si raman asa pregatit pana pe la 70km/h cand chiar o dau (nu de alta da imi taie benzina) Lasand gluma...
Leave a comment:
-
Stiam ca la sedan e consum mai mic, dar nu ma gandeam ca de la coef aerodinamic... Nu includeam aici doar posesorii de sedan, exista destui si cu 5D...
Leave a comment:
-
Continua sa ma fascineze acest topic...Nu as vrea sa inflamez pe nimeni, dar cum reusiti voi sa mergeti cu 155-160km/h si sa consumati 5.8 pentru mine...
Leave a comment:
Leave a comment: