Iti raspund eu : motorul este DOHC 100%, in treapta 2 te duci putin peste 100km/h
STI : felicitari pentru masinuta, sa ai grija de ea
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2324 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
-
Te salut si eu inapoi tot aici ca in Pipera nu aveam cum pentru ca nu eram eu
Cred ca m-ai confundat, eu in general prin oras merg exclusiv...
Leave a comment:
-
Deci inca mai e nevoie de un administrator de forum ?
Haideti baieti, vbulletin are functii de curatare baza de date, nu se poate sa nu aiba si...
Leave a comment:
-
Daca nu ma insel este Cornel Dinu, eu l-am vazut intr-un CRV negru cu HTR sau HND la numar in benzinaria Mol de pe Barbu Vacarescu....
Leave a comment:
-

Stiu filmuletul, l-am gasit si eu pe youtube cautand s2000. Stau si ma intreb oare cum de rezista transmisia la 700+ cai avand in vedere ca...
Leave a comment:
-
Am un Jimny, este o masina usoara si extrem de capabila offroad (stock !). Nu te va dezamagi cat timp iti doresti eficienta si nu confort.
Eu am...
Leave a comment:
-
Poate am fost prea brutal in exprimare, imi asum critica si reformulez : "este bine sa temperezi putin entuziasmul". Nu de alta dar am in memorie o alta...
Leave a comment:
-
Am citit topicul cu multa placere si char asteptam o noua povestire. De fiecare data mi-am propus sa nu intervin pentru a nu strica placerea omului si...
Leave a comment:
-
Insista sa-ti dea un dvd pentru ca nu ai ce face cu un cd
Acum serios vorbind, voi chiar mai sperati in minuni ?
Leave a comment:
-
Hehehe, you finally made it
Your car is one of the best maintained S2000s and it runs like it was manufactured yesterday.
Hope to see...
Leave a comment:
-
-
Turometrul nu e schimbat cu ceva analogic, e LCD si poate afisa orice, inclusiv modul actual digital.
E mai misto ca are mult mai multe template-uri....
Leave a comment:
-
Da, am scos crocodilul la o plimbare ca era frumos afara. Tu unde erai ca nu te-am vazut ?
Leave a comment:
-
Poate si-a facut omul un mix in canistra cu cifra octanica mai mare.
Leave a comment:

Leave a comment: