Salutare
Din anumite motive, trebuie sa se vinda motocicleta.
An de fabricatie 1989, km real 78xxx.
Acte in regula, inmatriculata. Mentenanta...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2944 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
-
Iti raspund eu : motorul este DOHC 100%, in treapta 2 te duci putin peste 100km/h
STI : felicitari pentru masinuta, sa ai grija de ea
-
-
Te salut si eu inapoi tot aici ca in Pipera nu aveam cum pentru ca nu eram eu
Cred ca m-ai confundat, eu in general prin oras merg exclusiv...
Leave a comment:
-
Deci inca mai e nevoie de un administrator de forum ?
Haideti baieti, vbulletin are functii de curatare baza de date, nu se poate sa nu aiba si...
Leave a comment:
-
Daca nu ma insel este Cornel Dinu, eu l-am vazut intr-un CRV negru cu HTR sau HND la numar in benzinaria Mol de pe Barbu Vacarescu....
Leave a comment:
-

Stiu filmuletul, l-am gasit si eu pe youtube cautand s2000. Stau si ma intreb oare cum de rezista transmisia la 700+ cai avand in vedere ca...
Leave a comment:
-
Am un Jimny, este o masina usoara si extrem de capabila offroad (stock !). Nu te va dezamagi cat timp iti doresti eficienta si nu confort.
Eu am...
Leave a comment:
-
Poate am fost prea brutal in exprimare, imi asum critica si reformulez : "este bine sa temperezi putin entuziasmul". Nu de alta dar am in memorie o alta...
Leave a comment:
-
Am citit topicul cu multa placere si char asteptam o noua povestire. De fiecare data mi-am propus sa nu intervin pentru a nu strica placerea omului si...
Leave a comment:
-
Insista sa-ti dea un dvd pentru ca nu ai ce face cu un cd
Acum serios vorbind, voi chiar mai sperati in minuni ?
Leave a comment:
-
Hehehe, you finally made it
Your car is one of the best maintained S2000s and it runs like it was manufactured yesterday.
Hope to see...
Leave a comment:
-
-
Turometrul nu e schimbat cu ceva analogic, e LCD si poate afisa orice, inclusiv modul actual digital.
E mai misto ca are mult mai multe template-uri....
Leave a comment:
-
Da, am scos crocodilul la o plimbare ca era frumos afara. Tu unde erai ca nu te-am vazut ?
Leave a comment:

Leave a comment: