Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.3082 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
a murit si acest rombat premier dupa fix 4 ani. am pus un varta silver...
-
-
A murit dupa 5 ani si o luna. Poate o mai duceam vreo saptamana ori doua dar n-avea rost. Am pus tot Premier de 55Ah....
Leave a comment:
-
McLaren Honda 2015->...
Eu zic ca merita un nou topic. In sfarsit, McLaren si Honda se regasesc. Bravo, nafta, la mai mare, sa fie, whatever!
Deocamdata doar...
-
GUR, zici multe dar nu te opresti sa privesti un pic cu alti ochi exact ce vorbesti. pai ce mai contau inca 6 luni de confort in rezolvarea reviziilor...
Leave a comment:
-
GUR nu m-ai lamurit deloc, nu vreau sa fiu carcotas dar ai vorbit mult si degeaba.
treaba e cat se poate de simpla, pentru viitori potentiali...Last edited by ramm; 26-03-14, 07:47.
Leave a comment:
-
robert, imi pare rau pentru paguba si iti doresc s-o recuperezi cat mai curand!
eu nu inteleg deloc ce-a facut HTR. da, mi-e clar ca poti...
Leave a comment:
-
Am urmarit un Civic Hatch rosu B297W.. pe Tudor Vladimirescu. Avea sticker Hondafan in spate.
Salutari si slow down a bit, mai stau copoii...
Leave a comment:
-
Si eu sunt de vreo 25 de luni pe un Rombat de 55Ah. Inca se descurca bine desi invarte un pic mai mult dimineata. Cea originala a rezistat 4 ani suficient...Last edited by primus; 15-01-13, 00:02.
Leave a comment:
-
6 zile de stat? La cat ti se descarca in stand-by ai o problema. citeste paragraful "Regimul de reincarcare a bateriei" la http://www.romba...
Leave a comment:
-
da, puterea e scazuta, si mie mi s-a parut un pic prea scazuta dar la un SUV cred ca mai important e cuplul, care e 300 Nm
fata de 350 Nm la motorul...
Leave a comment:
-
Vreau si eu 2 motoare de-alea!!! Tare bine suna
Doar un lucru ma ingrijoreaza putin. L-au mai luat la pila ca sa-l usureze; nu l-or fi...
Leave a comment:
Leave a comment: