Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
211 results in 0.1964 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Si acum tot rara la vedere ...
-
Nu stiu daca e relevant pentru civic, dar la fosta masina (o skoda fabia) am schimbat rulmentii tot pe la 80.000 km. Simptomele erau aceleasi: uruit la...
Leave a comment:
-
Ai resetat CB-ul la la Balea, si ai mers in frana de motor pana jos la Cartisoara?
Leave a comment:
-
Aceeasi problema o am si eu.
Am mentionat-o de doua ori la service, dar nu au identificat de unde. Au zis doar ca nu e grav. Nici discurile, nici...
Leave a comment:
-
Pentru 1.8 benzina 6MT (2009) e ok uleiul Mobil 1 Supersyn 0W-20? Sau Mobil 1 Advanced Economy Formula 0W-30?
Leave a comment:
-
Stiu ca am avut si avantajul asta. Nu ascund nimic
Si in conditiile astea mi se pare un consum ok pentru motorul asta....
Leave a comment:
-
Am mers linistit. Viteza in afara localitatilor a fost de maxim 120 km/h. In general am stat intre 100 si 110 km/h. In localitati am mers in general cu...
Leave a comment:
-
Recordul meu: 5.7% conform CB, pe o distanta de aproximativ 300 km (Sighisoara - Bucuresti, cartier Titan). Viteza medie pe CB: 65 km/h. Aerul conditionat...
Leave a comment:
-
Pai vin si piese separat? Sau le-a luat de la dezmembrari?
Si eu am probleme cu puntea spate, dar am mai amanat schimbarea ei. Mi-au spus ca nu...
Leave a comment:
-
Am fost anul trecut in Maramures. Intradevar, drumurile sunt foarte proaste in judet.
Dar peisajele sunt superbe.
Daca mergi cu grija,...
Leave a comment:
-
Nu se vad atasamentele.
Eroarea e cea de mai jos:
Code:[B][SIZE=2]vBulletin Message[/SIZE][/B] Invalid Attachment specified. If you followed
Leave a comment:
-
Nu cred ca o sa dea bine.
pe civinfo gasesti un DIY pentru un modul ce poate fi folosit cu alte becuri in locul pozitiilor.
Leave a comment:
-
Poate o merge din martie, cand i s-o aloca iar banda, va merge iar....
Leave a comment:
Leave a comment: