Multam fain!
p.s. in prezent sunt cu masina in Focsani, daca recomandati ceva persoane prin zona?!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
115 results in 0.0213 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Ajutor info baie ulei
Salutare, hondafanilor!
Am reusit sa fisurez baia de uleipe drumurile minunatei noastre patrii pentru care platim taxe peste taxe....
-
Am inteles. Va multumesc pentru raspuns! Stie cineva daca s-ar potrivi acest capac din linkul alaturat? http://www.acd-pieseauto.ro/bmw/bmw-3s-e90/91...
Leave a comment:
-
Am pierdut capacul spalatorului de far stanga
Salutare, tuturor! Ma poate ajuta cineva cu un CAPAC SPALATOR FAR STANGA? Capacelul asta vine ca parte componenta a pompitei sau este piesa independenta?!...
-
Si noi am fost la Sovata anul trecut @Rav
Superba zona!
Era ciudat ca vorbeau multi maghiara si nu intelegeam o boaba! Am invatat IGEN si...
Leave a comment:
-
Hmmm...Incerc si asta; parca mi-e prea drag sa-l schimb cu un alt tip. In aprilie sper sa dau o fuga pana la la ai mei si ajung in zona.
...Last edited by Matte_Mada; 17-03-12, 00:29.
Leave a comment:
-
Salutari!
Am Whistler-ul pro 3450 (p.s. cel cu senzorul in bara) si cred ca e KAPUT; imi tot de un "R error" de toata frumusetea pe afisaj...
Leave a comment:
-
-
Multam fain de raspuns! Dar lichidul de frana la cati km se schimba?
P.S.: sunt fata!...
Leave a comment:
-
Daca schimb discurile si placutele, fata-spate, trebuie sa schimb si etrierii? La cati km se schimba etrierii? Precizez ca am 71.500 km in bord; insa...Last edited by Matte_Mada; 04-03-12, 09:56.
Leave a comment:
-
-
Saru-manaaaaa, nenea Corbu!Ati explicat si pe limba nestiutorilor ca mine! P.S.: acum vad si eu unde e capacul ala de la torpedou, ca din carticica...
Leave a comment:
Leave a comment: