Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
178 results in 0.0295 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Am recitit cu drag azi la apropape 10 ani (WTF!?) acest thread...intre timp multe s-au schimbat...anii au trecut, au venit copiii iar o parte din visele...
- 1 like
-
Legat de youtube am o problema. Dupa ce se termina melodia aleasa se roteste automat ecranul invers la 90 de grade iar singura solutie este sa dau back...
Leave a comment:
-
Nu te supara dar era prea simpla varianta ca sa ma gandesc la ea.
...
Leave a comment:
-
Mersi Doc, m-am gandit si eu la asta. Dar daca fac downgrade la dvd-ul original? (am verificat si s-a putut) mai poate comenta cineva ceva? In caz ca...
Leave a comment:
-
Asa ma gandeam si eu, insa problema s-a nimerit sa o sesisez exact dupa ce am facut update-ul. O sa merg la service ca intr-o luna iese din garantie....
Leave a comment:
-
Am sa dau si eu un review la sistemul Navi varianta 3.60. Pentru Europa de vest (incepand din Ungaria de fapt) este foarte bun si detaliat. Daca as locui...Last edited by hedone; 22-06-12, 01:08.
Leave a comment:
-
http://www.anvelopejantepromotii.ro/...=225&h=50&d=17
E vorba de aceleasi anvelope Nokian 225 50...Last edited by hedone; 28-10-10, 22:44.
Leave a comment:
-
Dupa aproape 2 luni ati ajuns pe acasa...chestia cu engleza cred ca tine si de noroc...in Franta eram convinsi ca nu o sa ne descurcam cu nationalistii...
Leave a comment:
-
He he! probabil sunt foarte scumpe autostrazile in Portugalia dar as prefera sa am de ales aici in Romania. Ma grabesc? dau un ban dar stau in fata, nu...
Leave a comment:
-
Da, mi-am adus aminte...in partea de sud a Spaniei nu prea mai sunt taxe. Vai ce dor mi-ai facut de regiunea Marbella - toata zona este splendida....Last edited by hedone; 17-08-10, 09:47.
Leave a comment:
-
@mandrei83...legat de costuri la gaz tu nu ai probleme daca faci 1700 km cu 180 lei.
Pe tine te vor costa mai mult taxele la autostrazi si vignetele....
Leave a comment:
-
-
Bravos natiune.
Vaz ca ai devenit din ce in ce mai activ pe forum.
Multumim pentru impresii. In Roma am fost in vara anului 2006 da' nu imi...
Leave a comment:
-
Apoi la cate circumvolutiuni vaz pe aici mi-e si jena sa mai spun ce sunt...absolvent de ASE de la care am chiulit masiv...rezultatul - nu s-a prins nimic....Last edited by hedone; 03-08-10, 02:39.
Leave a comment:
-
Salut, eu am un accord si a aparut o problema asemanatoare cand mi s-a schimbat un difuzor din usa laterala. Cand voiam sa deschid din telecomanda sau...
Leave a comment:

Leave a comment: