Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
297 results in 0.0197 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Si a ajuns adaptorul 08U59-3A0-100, dupa mici decupari de plastic l-am montat la locul lui si merge excelent, de acu pot da cu piciorul in masina cu scop...
-
Cum merge? Aparent nu mai au "in stock", am intrebat si e in testare.
Leave a comment:
-
N-am ajuns cu accumulatorul gol, masina incearca sa-l tina pe auto pe la 2 liniute si atunci se comporta ca mild hibrid. Dar am urcat o data un munte...
Leave a comment:
-
dorindark: '24 Honda CR-V PHEV, Canyon River Blue
Salut,
Dupa 15+ ani multumit de Accord 2.4 (pe care inca il detin si e in forma excelenta), am realizat ca folosesc mai mult masina pentru...2 Photos
-
Nu ma lua prea in serios, e doar o opinie personala . Cand am luat eu Accordul pe la 30 ani mi se parea o clasa peste ce aveam nevoie (de aceieasi bani...
Leave a comment:
-
Salut,
Asa se pare, Accordul meu CU2 are o bara ca in poza. Nu garantez pt CU1.1 Photo
Leave a comment:
-
Dezarhivezi zip ul si ar trebui sa fie cate un iso file. Asta e imaginea de dvd care trebuie scrisa, eu folosesc de exemplu ImgBurn si acolo alegi ISO->DVD....
Leave a comment:
-
Pentru cine e interesat, am updatat la versiunea 3.C0 (ei zic 2018) (East Europe deocamdata) de pe gpsunderground pe un Accord CU2 2009 si merge ok updateul....
Leave a comment:
-
Se regleaza, dar problema poate fi si alta. La mine de ex mergeau ok si deodata au inceput sa bata la 15m. S-a dovedit ca era corodat senzorul de greutate...
Leave a comment:
-
Eu o mai am undeva intr-un dulap prin Bucuresti dar trec mai rar prin zona.
Leave a comment:
-
Ma uitam si eu azi dupa un update de navigatie, am vazut ca aparut si versiunea 3.B0, din pacate forumul de gpsunderground nu pare sa mai mearga. Acolo...Last edited by dorindark; 09-09-17, 07:22.
Leave a comment:
-
Accura TSX 2009
https://www.dropbox.com/s/wsppbio2nb..._2009.pdf?dl=0
Pare foarte ok pt CU2 (eu m-au uitat...
Leave a comment:
-
Pe barele transversale am 4 suporturi de biciclete si la un moment dat am mai pus si una intre ele, deci duc lejer 100kg. De asemenea am mai dus (Bucuresti-Ploiesti)...
Leave a comment:
-
Confirm ca cele de pe linkul de Google Drive de mai sus functioneaza pe un CU2 (efectiv am instalat East).
Leave a comment:
Leave a comment: