Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
168 results in 0.0304 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
-
Salut, am inlocuit eu cu TYC la CU3 si s au potrivit bine, baietii de la reprezentanta nu mi au spus sa fi fost vre-o problema. Clemele se pot folosi...Last edited by Grey; 23-01-20, 21:19.
Leave a comment:
-
Un et asa mic nu cred ca e ok, eu am j8 cu et 45 r18 si pe fata anveopele 235 stau aproape in linie cu aripa
Leave a comment:
-
Ca sa fie Ok ET trebuie sa fie mai mare de 45, sub 45 daca nu o cobori o sa arate ca un SUV. Eu am vara J8, ET45 cu 235/45/18, pe fata sunt in aproape...
Leave a comment:
-
Daca nu īți dă erori VSA pe tester o cauza ar putea fi becul ars din butonul de vsa sau din butonul senzori lor de parcare. Stiu că pare...
Leave a comment:
-
A trecut mai bine de un an de cānd le-am inlocuit, sunt Ok. Ce echipare ai la Accord? Al meu este Executive, dacă nu greșesc, la executive sistemul...
Leave a comment:
-
Eu la accord le am schimbate de 2 ani, au fost comandate aici https://www.ledview.ro/index.php?_ro...cree-w21w-7440, a fost becul mai lung și am...Last edited by Grey; 10-12-18, 21:25.
Leave a comment:
-
Eu am īnlocuit pe fata cu https://www.stereomag.ro/boxe-jbl-gto-6528s-270
Suportul a fost făcut din rama boxei originale
Leave a comment:
-
Cum a menționat un coleg mai sus cel mai probabil problema vine din combustibil, schimba benzinăria sau toarnă doar motorina premium.
Leave a comment:
-
-
Din cate stiu cānd intră motorul pe regenerare se aprinde un beculet īn bord, poate geresesc, la mine nu s-a aprins nici o dată și nici...
Leave a comment:
-
Nu cred că tine de nr. de km ci mai degraba de stilul de expluatare si motorina. La mine īn 2 ani si 48000 km facuti nu a cerut nici o dată...
Leave a comment:
-
Din pacate au intervenit cateva scimbari legate de servici si nu mai am timp sa ajung pe la service, am anulat programarea. Poate saptamana viitoare....
Leave a comment:
-
3 saptamani cu posta. Pot sa- ti dau un set dar mai intai vreau sa ma asigur ca e totul ok si se potriveste bine. Marti merg la Asko.
Leave a comment:
Leave a comment: