Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
112 results in 0.0281 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
XL.. daca tot era optiunea...
-
La o poveste, criticam si eu marci premium la peretii laterali si zicea lumea ca exagerez. Cautam pereti laterali strong (deci nu ai pitici) pt. ca nu...
Leave a comment:
-
Nu am mai intrat de foarte mult timp pe forum. Intre timp EP3 ul si FN2 ul au plecat din "ograda" mea. Am ramas doar cu FK2 ul... era foarte...4 Photos
Leave a comment:
-
-
-
In sfarsit ieri o cursa de F1 cum n am mai vazut demult si cireasa de pe tort:victorie Honda! Asa da, sper sa tina spectacolul ca devenise plictisitor...
Leave a comment:
-
Ieri am instalat GENUINE HONDA FK8 UPGRADE AIR BYPASS VALVE KIT CIVIC TYPE R FK2 15+ achizitionat de pe Tegiwa UK. Simplu de montat ,cu efecte notabile.Motorul...
Leave a comment:
-
Greu cu EP3 ul.. eu am avut noroc aici in tara.Cred ca cele mai ingrijite sant in UK ,dar volan pe dreapta.Paraca e unul pe olx,pare ingrijit dar vrea...
Leave a comment:
-
Din pacate cursele sant plictisitoare dar Honda in sfarsit face treaba cu motoarele...era si timpul sa ajunga acolo in primii trei.Probabil ca Mercedes...
Leave a comment:
-
-
EP3 si FN2 sant doar coduri in seria de sasiu si sant doar Type R mai exista EP1 si 2 care sant normale (1.4,1.6 si un diesel) la generatia FN2 cred ca...
Leave a comment:
-
-
Mario: '15 Honda Civic Type R GT, Championship White
Un topic cu FK2-ul, noul membru al familiei R.
Vazut, placut, cumparat.Masina e ok, inca in garantie, doar ca trebuie sa ne imprietenim ca ma bate,...7 Photos
-
Nu am mai intrat demult.Cam asta e forma finala ca design,in rest am schimbat discuri, placute, telescoape.Merge impecabil si nu am avut nici o problema...3 Photos
Leave a comment:
-
Leave a comment: