Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
43 results in 0.0209 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
salut! iti recomand sa-ti cumperi una noua, eu am cumparat una second hand de la un tip de pe un site ( cred ca olx) si am pierdut 500 lei, tremura masina...
Leave a comment:
-
-
-
-
"In alta ordine de idei tu consideri ca HTR ar fi trebuit sa ii dea cu bata in cap lui Hachi inca de acum 7 luni... nu vad nimic constructiv in asta....
Leave a comment:
-
dunlop sport maxx rt...le consider excelente, , pe langa faptul ca sunt super ca aderenta pe uscat( pe ploaie, sincer , nu am ce sa spun, le am montat...
Leave a comment:
-
-
am rezolvat toate problemele la reprezentanta prin resetare, am facut si revizia la 142.000 km, masina merge impecabil acum, sincer masina am sa o tin...
Leave a comment:
-
multumesc de informatie! ramane probl. turatiei variabile, la iasi au pus testrul pe masina si nu au gasit nimic, e adevarat, era doar subturata atunci,...
Leave a comment:
-
-
-
nu conteaza daca funct. pe benzina sau masina...oricum, sapt . viitoare ajung in bucuresti, acum ce ma sfatuiti carpati sau asko?...
Leave a comment:
-
Probleme avarie VSA si turatie motor fluctuanta
Salut...am 142.000 km cu masina, o Honda Accord CL7 , 2.0, executive, cumparata in 2010 febr. cu 22.000 km la bord. De vreo 4-5 luni am probl. la relanti...Last edited by hondatu; 21-10-13, 11:00.
-
Leave a comment: