Daca spre redline agata e amreiajul 100%, patit si eu. Nu are treaba cutia.
Schimba-l ca o sa ajungi sa nu mai poti misca masina.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.4065 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Acum ca tot ati zis si la mine mi s-au desfacut 2 bucati. Efectiv am mers in 3 fara sa stiu. De strans am strans sigur bine. Patit asta acum 2-3 ani....
Leave a comment:
-
Parerea du-te la un service Honda, chit ca dai un ban în plus dar merita. Au scule dedicate.
Sent from 1+1
Leave a comment:
-
Vezi sa nu fie vreun pivot. Sa miste bine de ei.
Sent from 1+1
Leave a comment:
-
Da vazusi si eu. In ultimul moment m-am sucit cu ebay, am zis sa-i dau o șansă... asta e vedem ce poate asta. Pe moment e ok, ca si construcție...
Leave a comment:
-
Mi-am incercat norocul de pe ebay din link-ul de mai sus. Sper sa nu regret.
Sent from 1+1Last edited by wolfydRg; 30-08-16, 23:31.
Leave a comment:
-
Stiu, de asta am pus si poza, oricum OE Honda a fost cea care a crăpat, asa ca...
Sent from 1+1
Leave a comment:
-
Intre timp am rezolvat si eu cu furtunul, l-am schimbat cu cel indicat de pe ebay de BlackMagic.
http://www.ebay.com/itm/141843870658?_t...
Leave a comment:
-
Am primit furtunul si uleiul, zilele urmatoare o sa urmeze schimbul. Revin cu detalii.
Sent from 1+1
Leave a comment:
-
Ms, deseară dau comanda atunci.
Sent from my A0001 using Tapatalk
Leave a comment:
-
Pai asa ar trebui. astept raspunsul lui Black dupa care lansez comanda.
Pe mine ma prins buba dupa ce am facut zona Padis-Arieseni la aproape...
Leave a comment:
-
Pai da, pentru 2.0 e nevoie de 53713SEA306 . asa imi rezulta si mie.
Din linkul lui BlackMagic : https://www.carpartsdiscount.com/power-steerin...Last edited by wolfydRg; 07-08-16, 10:29.
Leave a comment:
-
Ms deci ramane sa ma hotarasc intre ebay sau carpartsdiscount. 163$ taxe/vama incluse vs 219$ fara taxe.
Leave a comment:
-
Deci tu ai mers pe Nichirin. Cu transportul cum ai facut ? Vad ca trimit doar in US.
Eventual il iau pe cel de pe ebay, iese 163$ , zic eu...Last edited by wolfydRg; 06-08-16, 19:10.
Leave a comment:
-
Ma înscriu si eu in clubul furtunului.O sa il cumpăr de pe siteul postat de BlackMagic. Banuiesc ca se cumpără direct vad ca nu ma lasa...
Leave a comment:
Leave a comment: