Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2501 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Puteti inchide topicul. Multumesc!
-
Honda Civic Type-R FK8
Va salut! Am zis sa postez si aici. Lumea evolueaza, 5D-ul l-am avut la vanzare doar aici, nici macar nu a fost nevoie sa-l pun pe un site de anunturi....
-
Salut! S-o stapanesti sanatos! Imi pare rau pentru cele intamplate. Eu am tot luat piese (in mare parte consumabile), dar si jante, de exemplu, originale...
Leave a comment:
-
Poate o lasa asa. E frumoasa tare masina. Ei au si o echipa de fotbal tot in alb-rosu, ma gandesc ca n-ar fi exclus. Poate apare si o macheta, ar fi...
Leave a comment:
-
Mda! Si Verstappen ia o penalizare de 3 pozitii pe grila la Sochi, iar Hamilton a luat 10 sec la Silverstone, in conditiile in care nu prea mai conta....
Leave a comment:
-
Poti edita tag-urile la mp3-uri pe PC cu Winamp sau Mp3 tag, un alt programel foarte util, dar cred ca stii deja, poate nu inteleg eu exact ce vrei sa...
Leave a comment:
-
Salut! S-o stapanesti sanatos! O masina extraordinara. Nu sunt eu foarte tehnic, dar am zis sa-ti raspund:
1. Langa unitatea CD ai un buton "Title"...
Leave a comment:
-
Bun, dar cred ca era mai simplu sa vina si Red Bull cu bani de acasa si astfel sa poate dezvolta Honda motoarele in continuare. Sa nu mai fie nevoie de...
Leave a comment:
-
Da, ar fi prea frumos si in acelasi timp ciudat sa fie asta cauza. O sa ii sugerez.
Leave a comment:
-
Am revenit. Problema e reala si e relatata de cativa pe forumul din SUA. Stiu cum e cu oamenii pe acolo, dar mai sunt si oameni ok(sper sa nu fiu...
Last edited by Sheva_C; 15-01-21, 21:28.
Leave a comment:
-
Pentru cei mai putin priceputi, exista si distantiere am inteles. Stiu pe cineva cu FK8 care a montat pentru heel & toe.
Leave a comment:
-
Da, m-as bucura sa ramana logo-ul Honda si dupa 2021. Sincer, din punctul meu de vedere, altfel ma uit la F1 cand stiu ca e si Honda acolo. Poate e o...
Leave a comment:
Leave a comment: