Stimati colegi de forum,
Avand in vedere ultimele posturi ma simt obligat sa va raspund pentru a clarifica cateva aspecte, chiar si cu putina intarziere,...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
20 results in 0.0095 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Suntem in discutii avansate pentru ambele modele, defapt CR-V ul este deja rezervat de cineva iar Civicul are 3,4 persoane care il "curteaza"....
Leave a comment:
-
Multumim foarte mult de frumoasele ganduri care ni le transmiteti, va uram si noi sa aveti parte de tot ce este mai bun in noul an, multa sanatate si...
Leave a comment:
-
Multumim mult de tot Razvane pentru ajutorul si suportul care ni-l dai!
Leave a comment:
-
Precizare: masina lui Cipri are DPF (filtru de particule), deci a primit si un ulei mai special!
Leave a comment:
-
Va multumim pentru ca ati luat parte la evenimentul auto organizat de noi. Speram ca v-ati simtit bine fie in postura de concurenti sau spectatori. Este...
Leave a comment:
-
dare50, sigur ca se poate face, noi avem o stransa colaborare cu SC FORTUNA MOTOR SRL, firma sora de a noastra din care ne-am desprins. Asteptam sa ne...
Leave a comment:
-
In data de 29.11.2009 va asteptam la evenimentul auto gazduit la showroom-ul nostru. Indiferent daca conduceti o Honda sau nu va asteptam. Vor fi multe...
Leave a comment:
-
Iata pozitionarera geografica a showroom-ului nostru:
- 47grade 39minute si 38,33secunde, lat. Nordica
- 23grade 30minute...
Leave a comment:
-
Orarul se va comunica in cursul saptamanii viitoare, ca idee evenimentul va incepe in jurul orei 11 si se va termina seara in jurul orelor 16-17.
...
Leave a comment:
-
Corect! Si noi va multumim si ne reafirmam pozitia prin care "laturile opuse nu sunt contradictorii, ci complementare" (stiu si pe latina dar...
Leave a comment:
-
Sper sa nu se faca vreo confuzie, este vorba de linkul catre Merlin Auto, si anume http://www.honda-baiamare.ro/
Si, da, exista aici un link...
Leave a comment:
-
Multumim "bastircar" si "mad_wob"! si sa nu credeti ca ne culcam pe laude!
Avem acum o pagina web la care ne puteti gasi direct...
Leave a comment:
-
-
Gata, gata Razvane... E greu sa ma impart peste tot! Oricum e ok ca ne-am mai intalnit, si au inceput sa apara hondarii, timizi dar au aparut. Maine trimit...
Leave a comment:
Leave a comment: