)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
19 results in 0.0119 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
26? ... am crezut ca pica sambata ...vineri muncesc
)
-
-
b50gsx replied to Topic poze masini prezentare eveniment "Repsol uneste cluburile auto - editia I", 29 Mai 2010 - Pavilionul Hin Bucurestieu sunt acolo la ora 7 ... si particip si la safe drive (Vali, ai PM).
Dupa ce ies de la munca ma duc sa o fac frumoasa. Lasati-mi si mie,...
Leave a comment:
-
mersi frumos
... trebuie sa ii fac si rotile zilele astea ... le fac albe
Leave a comment:
-
b50gsx replied to Topic poze masini prezentare eveniment "Repsol uneste cluburile auto - editia I", 29 Mai 2010 - Pavilionul Hin BucurestiPrezent si eu ... iar daca mai este vreun loc printre cele 5 masinute o pun si p`a mea la bataie.
... mai jos sunt cateva poze cu trotineta...
Leave a comment:
-
cateva poze cu jucaria "la gata" ... ca la cat am fost de nesimtit aici nu am mai postat.
culoare alba cu perla alba (sidef), am...Last edited by b50gsx; 25-05-10, 00:14.
Leave a comment:
-
1) Zoom - Zoom + 1
2) Magos + 1 GTI
3) b50gsx (+1???)
o sa ma bronzez pe chelie
Leave a comment:
-
Doamne fereste ...
MAINE LA ORA 19:00 IN PARCAREA FIN FATA DE LA CASA POPORULUI
Leave a comment:
-
am zis sa ne vedem si noi vineri la ora 19:00 - 20:00 in fata la Casa poporului (in parcare) sa strangem cascavalu` (10-15 Ron/caciula ...suficient zic...
Leave a comment:
-
ma poate ajuta cineva cu un sfat? Vreau sa imi cumpar niste presuri cu "Honda" sau cu "CRX". Momentan am niste presuri de cauciuc...
Leave a comment:
-
salutare hoinar, merci frumos pentru informatia legata de morma EURO. Mi-am verificat-o mai peste tot de rugina si din fericire nu am gasit decat la partea...
Leave a comment:
-
saluatre bigfoot23ro, ai PM.
nu este confidential dar mi se pare mai ok pe PM
...orice vrea sa stie acest detaliu il dau pe PM fara pr...
Leave a comment:
-
My 1996 CRX Del Sol
Bun ... a venit vremea sa imi prezint si eu Honda (intr-un final).
Este vorba de o Honda CRX Del Sol esi...
Leave a comment:

Leave a comment: