Legat de ulei:
eu am folosit atat 0w20 indicat de fabrica, dar si 5w30, ambele de la Motul.
Daca tot esti din Oradea, incearca...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
331 results in 0.0347 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Din cand in cand mai apare martorul IMA si la a mea. Masina se comporta normal, Incarca/descarca bateria, totul functioneaza, doar ca imi sta aprins martorul...
Leave a comment:
-
Ca sa vezi, am comandat 1 bucata semnalizator dreapta. A plecat din China dar n-a mai ajuns in timp util la noi, am deschis dispuna... mi-a trimis chinezu'...
Leave a comment:
-
Eu am mai luat una, alta de la ei. Depinde cat costa. Poti cumpara si lucruri mai scumpe de la chinezi/singaporezi nu doar ieftinituri.
Daca...
Leave a comment:
-
Merci.
L-am comandat de pe AliExpress. Pretul de vanzare la distribuitorii de piese de la noi e enorm(Autonet, Autototal,etc.): 430-510...
Leave a comment:
-
Semnalizator oglinda dreapta Civic Sedan-4d (FD2, FD3) 2005-2011
Salutare,
ma poate ajuta cineva cu o informatie despre cum/unde gasesc un bloc de semnalizare(SH ar bine) pentru oglinda dreapta a unui Civic...
-
Buna ziua,
Cu un manual pentru Honda Civic Sedan Hybrid '08(Euro), ma poate ajuta cineva!? Link-urile din thread nu mai sunt valabile....
Leave a comment:
-
Honda revine in F1!!!
-
Nomercu, si stock sa la iei, cel putin spatele vechiului Civic Sedan e cu ani lumina mai aratos decat asta nou, mult mai agresiv, mai sportiv. Cel din...
Leave a comment:
-
vtin, eu am trecut luna trecuta de cateva ori pe langa dealerul din Baia Mare (Maramures) si era... liniste. Nicio masina in showroom, nimic. Am impresia...
Leave a comment:
-
Daca gusturile tot nu se discuta... parerea mea este ca vechiul Sedan... era cu mult superior in materie de design exterior/interior fata de modelul 2012....
Leave a comment:
-
-
ramm, pur si simplu a vrut cineva sa parcheze modernul Accord Tourer langa clasica si simpatica Del Sol.Atata tot!
Leave a comment:
-
masson, e drept ca prefera masinile mic, si ca sunt mega-biciclisti... dar cand vine vorba de masini mari... nemtoaicele sunt pe primul lor, dupa care...
Leave a comment:
Leave a comment: