Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2417 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
tocmai am vazut reviewiul celor 3 hondari de pe you tube....Last edited by dacliber; 05-04-22, 18:15.
-
a aparut si modelul de america care are design diferit si mai multe motorizari...2023 Honda HRV|The HR-V previously shared a platform with the now-defunct Fit hatchback, but Honda claims the new subcompact SUV will be based on the Civic.
Leave a comment:
-
Welcome to China Auto Show Channel China Auto Show will bring you brief tour Exterior and interior Walkaround Auto ShowI am 汽车人Bingo!
Leave a comment:
-
Am renuntat sa sper ca vor pune o motorizare serioasa pe modelul asta, pretul ar fi fost usor digerabil....Yaris Cross incepe de la 17 mii, versiunea...Last edited by dacliber; 29-11-21, 14:08.
Leave a comment:
-
Din punctul meu de vedere e o schimbare in bine, generatia anterioara avand un design dubios. Nici asta nu are prea multe elemente cu prima generatie,...
Leave a comment:
-
normal ca e gresit! eu zic sa te apuci singur de bricolat ca nu e filozofie. Uite aici o varianta
https://de.aliexpress.com/item/10050...archwe...Last edited by dacliber; 13-01-21, 17:29.
Leave a comment:
-
impozitul si taxele difera de la un judet la altul...asigurarea obligatorie e in jur de 100 euro an. mai adaogi 100 euro rar. traduceri, mici taxe mai...Last edited by dacliber; 24-11-20, 21:43.
Leave a comment:
-
Honda Civic 2022
Am gasit in ultima saptamana articole si video-uri pe YouTube despre noua Honda Civic 2022.
https://www.youtube.com/watch?v=LKBx..._chan...Last edited by dacliber; 02-12-20, 14:03.
-
La CRV trebuia de minim 55Ah nu stiu cine v-a sfatuit sa luati de 35Ah
imi pare rau sa aud asta, a mea a avut 55 de amperi desi OEM aveam de 45...Last edited by dacliber; 23-10-20, 14:20.
Leave a comment:
-
corect, si eu sunt de aceiasi parere! sunt supraevaluate unele Honde pentru carte de service si presuri schimbate in reprezentanta. Treaba lor insa, nu...Last edited by dacliber; 11-10-20, 22:25.
Leave a comment:
-
foarte aiurea ale din tabla de otel, ruginesc puternic in 2/3 ani si se extinde, la o eventuala revanzare a masinii orice client neavizat va crede ca...Last edited by dacliber; 19-09-20, 09:25.
Leave a comment:
Leave a comment: