Salutare! Cum ai rezolvat pana la urma cu parbrizul?
Eu am facut si constatarea Casco dar īncă nu știu ce sa pun și unde sa īl montez....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
47 results in 0.0098 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Multumesc tuturor pentru sfaturi! In cele din urma am luat Bridgestone Potenza RE050A 94V.
Cind le-am platit, nu am fost chiar incintat,...
Leave a comment:
-
Adica: s-a hotarit ceva? Care mai sint propunerile? Putem veni si cu altele?...
Leave a comment:
-
Desi votul s-a-ncheiat, n-avem nici un rezultat!
Bosch - participant wannabe
Leave a comment:
-
Merci pentru raspunsul prompt!
Pe dimensiunea mea (225/50/17) e un pic mai scump la magazinul dat de tine insa criteriul pentru care am ales...
Leave a comment:
-
A venit vremea sa schimbam si noi incaltarile de vara si voiam sa obtin o parere despre Bridgestone Potenza Re002, Re050a sau altceva prin aceeasi zona...
Leave a comment:
-
-
stie cineva daca pina la urma a aparut pt Accord 2009 vreun DVD si cu Romania si alte tari fara apa calda ?
sau macar daca se poate adapta de la...
Leave a comment:
-
Cu cea din semnatura:
Ieri: plecat din Bucuresti, resetat Trip B la Cutitul de Argint (Eroii Revolutiei, ~10km pina la A1) pe A1 pina la...
Leave a comment:
-
o incerc eu peste 10 minute
mi se pare chiar ciudat ca nu ai folosit niciodata telefonul ca iPod, practic accesezi de pe sistemul audio...
Leave a comment:
-
Stie cineva cum merge iPhone 4 pe Accord 2008 Exec?
Pe hondahandsfree apare ca il suporta la fel ca si pe 3gs, insa la 3gs nu mai vrea...
Leave a comment:
-
Unde au loc intilnirile nocturne? As veni si eu intr-o seara,poate si astazi...
Ma bag si la suporti, totodata, deci +1.
Leave a comment:
-
M-ati innebunit cu comparatia asta)
E ca si cum ati spune ca scopul femeilor este strict perpetuarea speciei si atit (cind sigur mai sint...
Leave a comment:
-
(revin si eu dupa o foarte lunga pauza, noroc cu nolty cu care m-am revazut intimplator la asko astazi pentru o problema pe care o sa v-o descriu ulterior)...
Leave a comment:
-
pai daca pui chinezaria nu mai poti folosi sistemul original? Mie chiar mi se pare f ok in jumatatea de Europa cu apa calda, chiar mi-a placut f mult...
Leave a comment:
Leave a comment: