If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Paaaai... eu am tinut la culoare, deci astept pana prin mai )) dar aveau sport plus cvc pe stoc, veneau albe sau rosii in vreo doua saptamani etc. La...
Da, si eu caut ceva mai rapid si sunt de acord ca arata foarte bine plansa originala. Dar, desi sunt topit dupa masina, parca tot as face ceva sa o aduc...
Sistem multimedia aftermarket Honda Accord CU1 2015
Salutare! Subiectul s-a mai discutat iar eu as zice ca am citit toate threadurile deschise aici, dar nimeni nu a parut sa duca pana la capat incercarea...
Aceeasi problema am avut-o si eu, exclusiv iarna. Tine cu mana un pic de jaluzea cand apesi butonul de glisare ca sa nu o lasi sa se izbeasca atunci cand...
Multumesc pt info tracid, datorita tie e posibil sa fi rezolvat problema. Am cautat dupa cod, CCI, pe e-bay. din pacate nu am avut noroc. exista un singur...
Stie cineva de unde se pot achizitiona la preturi decente praguri metalice si pedale sport pentru un '14 M/T 2.0 Lifestyle? am gasit pedale sport originale...
Multumesc! Exista o oferta foarte buna pana la lichidarea stocului, cred. Daca nu gresesc, nivelul de echipare lifestyle este acum singurul de pe CU1,...
Din pacate, da. Dar ma bucur foarte tare ca am reusit sa intru in posesia unei masini cu unul dintre cele mai bune motoare pe benzina. Imi spunea dealer-ul...
Leave a comment: