Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
11 results in 0.0099 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Eu am un Accord cl9 ,2.4 benzina(predecesorul la ce vrei tu).Am dat vreo 6500 pe ea. Merg in general extra urban cu ea. E confortabila si agila pe viraje,iar...
-
Intra mizerie langa cheder.Chederul se degradeaza,sta umezeala pe langa fantele de scurgere...etc.Cu mecanism cu tot cred ca are peste 15 kg. Intrebam...
Leave a comment:
-
Indepartare trapa solara.
Salutari dragi pasionati. Am un Accord cl9 si ma enerveaza la culme trapa.Masina era intr o stare foarte buna si trapa a fost un compromis. Vreau sa scap...
-
Far Honda Accord cl9 2007. Rog un sfat
Detin o Honda Accord cl9 2007. Farul stanga fata este spart(cupola de plastic).In rest el este perfect functional. Ma aflu intr o mare dilema. Sa incerc...1 Photo
-
Service sau mecanici de incredere in Sibiu
Salutare tuturor! Detin un Accord 2.4 CL9 pe care l-am cumparat de curand. Schimbul de ulei l-am facut singur dar pe viitor o sa fie nevoie de proceduri...Last edited by hondatu; 03-01-21, 08:40.
-
Pentru mine nu a fost fara rost acest topic. Chiar daca am luat forum-ul la puricat,tot imi place sa mai intreb.Eu am iesit mai castigat din cauza ca...
Leave a comment:
-
@rhemyis:
Am auzit de litru la 1000 si ceva de km. Mi se pare exagerat de mult. Mi ar placea sa mai aud opinii ale posesorilor.Last edited by hondatu; 18-10-20, 19:19.
Leave a comment:
-
@rhemyis:
Exact din motivul asta as vrea 2.4. Impozitul si consumul nu ma sperie asa tare. Ma sperie consumul de ulei(daca este) si starea motorului....Last edited by hondatu; 18-10-20, 19:18.
Leave a comment:
-
@Io si Ea:
Care ar fi un pret corect pentru masina respectiva? Vreau sa o folosesc drept masina personala zi de zi. A fost folosita prin...Last edited by hondatu; 18-10-20, 19:16.
Leave a comment:
-
@T-Bone:
Ex. https://www.olx.ro/oferta/vand-honda...tml#c4eb3ec9bd Poate chiar e pe aici si are si jurnal [/QUOTE]
Asta care...Last edited by hondatu; 18-10-20, 19:15.
Leave a comment:
-
Honda Accord 2.4L - sfat pentru un neinitiat
Salutari cordiale tuturor.
Ar fi bine sa o iau de la inceput. De cateva luni imi caut o masinuta intr un buget de aproximatiiv 8000. Am studiat...Last edited by hondatu; 18-10-20, 19:14.

Leave a comment: