Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
7 results in 0.0132 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Ok, multumesc pentru informatii, motorul meu are compresorul de AC deja decuplat, deci daca ii scot cureaua decuplez doar pompa de servo, si atat, iar...
-
Intrebare, daca ii decuplez pompa de servo de la motor, adica ii scot cureaua deocamdata, este vreo problema in afara de faptul ca voi folosi servo-m...
Leave a comment:
-
Imi cer scuze, revin fara poze, am vazut ca furtunasele acelea duc undeva pe caseta in partea de sus deasupra turului de la pompa de servo, asta e o sa...Last edited by Gimmy87; 26-09-20, 17:51.
Leave a comment:
-
Sambata o dau jos de pe masina si revin cu poze cu caseta, trebuie sa ii dau de cap cumva
Leave a comment:
-
Daca te uiti atent are un stut de plastic , pe ala se prinde un furtun care duce in partea de sus a casetei de directie1 Photo
Leave a comment:
-
Bun si atunci de ce au niste stuturi de plastic pe care se mufeaza cate un furtun care duce inapoi in partea superioara a casetei, daca nu sa recupereze...
Leave a comment:
-
Problema servo - ´97 Civic Hatchback
Salut, am si eu o problema, imi cer scuze daca dublez vreun post, dar nu mai stiu ce sa mai fac, am achizitionat recent o Honda Civic din 97, masina este...Last edited by hondatu; 27-09-20, 09:59.
Leave a comment: