Doamne, ce frumoasa este ! S-o stapanesti sanatos si fara niciun incident !
Acum am observat ca ai si un Type R, sunt impresionata ! Si eu ma gandeam...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
15 results in 0.0129 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Last edited by Milky; 31-05-21, 18:28.
-
Adevarat este ca eu am intrebat acum doi ani de jante, la service.ul Honda din orasul meu, pt Civic 9, pe care anul trecut l-am vandut, si mi-au zis ca...
Leave a comment:
-
Buna, mai am o intrebare ! As vrea sa-i schimb stergatoarele , inca sterg bine, dar au un scartait cand nu este ploaie sanatoasa si la drum lung nu-mi...
Leave a comment:
-
Multumesc tuturor pt raspunsuri si pt ca-mi impartasiti din experienta voastra. O seara faina !...
Leave a comment:
-
Multumesc ! Ce bineeee ! Mi-ai luat o piatra de pe inima !...
Leave a comment:
-
´20 Civic 1.5 Turbo - instabilitate in rampa cu motorul oprit
Buna ! Am o Honda Civic care implineste un an luna viitoare, merge f bine, intra in viteza f bine,aparent nu am ce sa-i reprosez , dar cand este in panta...Last edited by Milky; 26-05-21, 14:23.
-
Cred ca o sa-i cumpar roata de rezerva. Nu m-am uitat, incape oare in locul kitului de reparare ?...
Leave a comment:
-
Buna. Nu pot sa nu mai scriu cate ceva despre masinuta, am doar 1500 km, dar senzatia pe care mi-o da cand o conduc nu am mai incercat-o la nicio alta...
- 1 like
Leave a comment:
-
Da. Peisajele sunt superbe. Ai trecut dincolo de Obarsie, catre Sebes ? Mie mi se pare mai dificil Transfagarasanul decat Transalpina.
Sunt uimita...
Leave a comment:
-
windir Multumesc de raspuns, o sa merg si eu de la Obarsie catre Voineasa, Brezoi si ma voi intoarce acasa pe Valea Oltului. Perfect pt o zi relaxanta...
Leave a comment:
-
Eu sunt mai mignona, posibil sa incap mai bine decat o persoana inalta. Oricum , masina parca ar fi croita special pt mine, ma simt excelent in ea, ma...
Leave a comment:
-
Multumesc mult pt urari si sfaturi. Sunt fff incantata de masinuta, e adorabila !!!! Inainte am avut tot un Civic de 1.8, fain si el, dar nu se compara...
- 1 like
Leave a comment:
-
-
-
MILKY: ´20 Honda Civic 1.5L, Elegance, Rally Red Solid
Buna. In sfarsit , visul meu s-a implinit, am cumparat o Honda Civic, 1.5L, 182CP, Rally red solid, echiparea Elegance, an 2020. Pana acum nu am condus...Last edited by hondatu; 17-06-20, 19:33.

Leave a comment: